Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η επόμενη μέρα ...

Τα αποτελέσματα ήδη τα γνωρίζουμε, ένα μεγάλο μπράβο στον Κουρουμπλή για το ΟΧΙ, από την άλλη πλευρά η “λαδιά” της ΕΛΣΑΡΑΣ που “φυσιογνωμικά” και μόνο δείχνει το τι πρεσβεύει ...
Τρεις θλιβερές φυσιογνωμίες ο Αθανασιάδης, ο Ρομπόπουλος και οι πέντε τραγικοί αχρωμάτιστοι ...
Το χαλαρό χειροκρότημα των εκεί παρευρισκομένων για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει και την ψυχική των κατάσταση από χθές, τα βράδυα δεν θα έχουνε εύκολο πιά ύπνο.
Αδύναμα και εκβιάσιμα αυτά τα ανθρωπάκια, αλλά οι αδυναμίες ...
πληρώνονται.
Πολιτικός και αδύναμος χαρακτήρας δεν νοείται, αυτά τα ανθρωπάρια με τις τόσες έκδηλες αδυναμίες δεν μπορεί να είναι πολιτικοί, παρά μόνο να είναι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας. Ο πολιτικός “βλέπει” μακριά, ο πολιτικάντης επιβιώνει παρασιτικά και δεν “βλέπει” πέρα από την μύτη του.
Ο κόσμος που ζούμε δεν είναι μόνον η Ελλάδα. Ζούμε σε ένα κόσμο μεγάλο και πολυτάραχο.
Απ’ ότι φαίνεται αυτοί οι πολιτικάντηδες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τι συμβαίνει εδώ στην γειτονιά μας την Ευρώπη …. δεν θέλω να πάω πιό μακριά.
Σήμερα στην Ευρώπη και παγκοσμίως κυκλοφορεί πολύ χρωματιστό χαρτάκι, χωρίς όμως  ... αντίκρυσμα.
 Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει ένα οικονομικό ΚΡΑΧ  ...
Παρατηρούμε συχνά τελευταία τις αλληλοσυγκρουόμενες και αντιφατικές πολλές φορές θέσεις που παίρνουνε οι ευρωπαίοι πολιτικοί και οι τραπεζο-οικονομικοί ηγέτες για τα οικονομικά θέματα, όπως επίσης και για το θέμα της Ελλάδος.Φανερά δείχνουν ότι δεν έχουν σαφή την εικόνα για το μέγεθος και την υφή της επικείμενης κρίσης.
“Φαίνεται” ότι δεν έχουνε να προτείνουνε λύση ... η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχει λύση που όμως είναι πολύ επόδυνη για …. “αυτούς”
Κάνουν το λάθος με το να προσπαθούνε να κερδίσουνε χρόνο, πράγμα που είναι ανώφελο ………..
Το ΚΡΑΧ έρχεται αδυσώπητο και “αυτοί” θα τρέχουνε για να σώσουνε το τομάρι τους ….. το αποτέλεσμα θάναι τα “κελαηδήματα” και τα αλληλοκαρφώματα των.
Οι ντόπιοι πολιτικάντηδες ή ζούνε στην κοσμάρα τους ή έχουν άγνοια κινδύνου, δεν δικαιολογείται διαφορετικά ή μέχρι σήμερα αντίδρασή τους στα τεκταινόμενα.
Το “τσουνάμι” έρχεται και ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν θα έχουνε στο μελλον την προστασία, που μέχρι τώρα απολαμβάνανε, πλουσιοπάροχα μάλιστα ….. γιατί οι ξένοι προστάτες από κατάσταση αδυναμίας, ο καθένας τους θα κοιτάει να σώσει το δικό του τομάρι.
Είναι αμφίβολο αν ο Τζέφφρυ προλάβει ν΄ανεβεί στο ελικόπτερο  ... και αν προλάβει να το ανεβεί … που θα πάει? …..
για τους άλλους …
Από την άλλη πλευρά είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ.
Από αύριο ξεκινάει Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ξεκινάει η επόμενη μέρα του αγανακτισμένου λαού, που οι πιεστικές καταστάσεις Μονοδρομικά θα τον Ωριμάσουνε σε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ.
Συναντάω αρκετούς ξένους και μιλάω μαζί τους και διαπιστώνω στις απόψεις τους κάποια κοινά σημεία που μου κάνουν εντύπωση …
πιστεύουν πολύ σε εμάς και περιμένουνε πολλά από εμάς τους Έλληνες … μας βλέπουν σαν πρωτοπόρους.
Εδώ λοιπόν σε αυτό τον τόπο που γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φαίνεται πως νομοτελιακά δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την Επαναγέννησή ΤΗΣ.
Προβλέπω πλατείες γεμάτες ζωντάνια και παλμό σε αυτό το μακρύ καλοκαίρι !
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: