Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Έλα έξω ρε να τα πούμε ...

Παρ ολίγον να πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ο κυβερνητικός βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας κατά την διάρκεια επίσκεψης σήμερα στη Σίφνο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και η συνοδεία του κόντεψε να πιαστούν στα χέρια σε καφενείο της Απολλωνίας όταν ήρθαν σε αντιπαράθεση με ομάδα κατοίκων ! Στις διαμαρτυρίες των Σιφναίων για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα, ο βουλευτής προσπάθησε να δικαιολογηθεί την ώρα που ξεκινούσαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ συνοδείας και θαμώνων του καφενείου ...
 με αποκορύφωμα την πρόσκληση για καυγά εκτός καφενείου που απηύθυνε ένας εξ αυτών προς τον Υφυπουργό  : ''έλα έξω ρε να τα πούμε'' !!! Τελικά, και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, δόθηκε τέλος και απετράπησαν τα χειρότερα ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έρχεται κι αυτός ο άνθρωπος μόνο στην Νάξο που τον στηρίζει και τον αγαπά μιας και της έχει λύσει όλα της τα προβλήματα και ήδη έχει δρομολογήσει λύσεις για αυτά που θα δημιουργηθούν. Γιατί βουλευτάρα μου να μην έρχεσαι μόνο εδώ που τα βούδια που ελέγχετε ακόμα, μόνο στα χέρια δεν θα σε σηκώσουν για τους διορισμούς που έχεις κάνει εδώ και τόσα χρόνια Γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Τα πιο ζαβά βούδια τα επισκέπτονται πριν τις εκλογές. Μέχρι τότε μπορείτε να κωλογλύφετε τους τοπικούς εκπροσώπους του κόμματος.