Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αναγέννηση Νάξου - ΑΟ Πάρου 2 - 4

Ανώτερος, πιο έτοιμος και σαφώς πιο σοβαρός ο ΑΟ Πάρου, πήρε την πρόκριση σήμερα το απόγευμα από την ομάδα της Αναγέννησης Νάξου στο γήπεδο του Αγερσανίου.
Οι Παριανοί ευτύχησαν να ...
 προηγηθούν νωρίς, μόλις στο 12' όταν από λάθος της αμυντικής γραμμής της Αναγέννησης ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε το δώρο κάνοντας με πλασέ το 0-1.
Μην βλασφημείτε τα Θεία ...
Το παιχνίδι τελειώνει ουσιαστικά για την Αναγέννηση στο 30', όταν ο Μπάκαλος διαμαρτυρόμενος προς τους συμπαίκτες του ... ''εκφράστηκε απρεπώς'', με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βακόνδιος να τον αποβάλει αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή.
Το κακό τριτώνει για την Αναγέννηση στο 42', όταν σε φάση στην περιοχή του ΑΟ Πάρου, όλοι πέφτουν πάνω στον ρέφερι ζητώντας πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αφήνοντας ανενόχλητους τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να κάνουν την αντεπίθεση, να εκμεταλλευτούν και το τραγικό σφάλμα του γκολκίπερ των γηπεδούχων και να κάνουν και πάλι με τον Αρκουλή το 0-2.
Το ημίχρονο κλείνει με 0-3, με ένα υπέροχο γκολ του Μπιρμπίλη από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Αναγέννησης.
Στην επανάληψη πλέον, αν και με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυνατά και μειώνουν σε 1-3 με βολίδα του Μπελέγκου, σε ένα γκολ που φέρει τεράστια ευθύνη και ο τερματοφύλακας του ΑΟΠ.
Οι Ναξιώτες αρχίζουν να το πιστεύουν και παίζουν πλέον στα ίσα, ώσπου ... στο 75' το ματς χαλάει.
Ο κόουτς των γηπεδούχων Στέλιος Πολέμης ζητά αλλαγή και κάνει νόημα στον Καπίρη, (τον οποίο είχε περάσει στο ματς μερικά λεπτά πριν), να αποχωρήσει από το γήπεδο επειδή δεν υπάκουε στις εντολές του. Ο Καπίρης χειρονομώντας και φωνάζοντας προς τον προπονητή του, αρνείται να βγει απ΄το γήπεδο και ο διαιτητής με δυο κίτρινες τον αποβάλει εφαρμόζοντας τον κανονισμό και αφήνοντας την Αναγέννηση με 9 ! Στη συνέχεια παίκτης και προπονητής ανταλλάσσουν ... βαριές κουβέντες και απειλείται επεισόδιο, το οποίο ευτυχώς απετράπει, με τον παίχτη να αποχωρεί τελικά απ' το γήπεδο.
Με 9 πλέον στο γήπεδο η Αναγέννηση κάνει φιλότιμη προσπάθεια, αλλά με αντεπίθεση στο 85' ο ΑΟ Πάρου κάνει το 1-4 με τον Χρόνη.
Το ματς τελειώνει με πέναλτι που έδωσε τελικά ο Βακόνδιος (σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του 1ου ημιχρόνου) και εκτέλεσε ευστοχα ο Βαγενάς για να κάνει το τελικό 2-4.
Φακίνος, Μπελέγκου, Μαστρογιαννάκης και Ζήνδρος οι καλύτεροι απ' την Αναγέννηση.

Για την Αναγέννηση Νάξου (προπονητής Πολέμης) αγωνίστηκαν οι: Χωριανόπουλος, Ζούλης (35ο Δεγαϊτας Γ), Φακίνος, Ζήνδρος, Τράκος (76ο Δεγαϊτας Τζ.), Βαγενάς, Μπάκαλος, Μπελέκου, Μαστρογιαννάκης, Ντος Ρέις, Πιτταράς (46ο Καπίρης). 

Για τον ΑΟ Πάρου (προπονητής Ερρίκου) αγωνίστηκαν οι: Χαρίστος, Βαρθακούρης, Μουράι, Δαφερέρας, Αρκουλής (46ο Βελέντζας), Καζακίδης, Μπιρμπίλης, Καραγιάννης, Νικολαράκης (84ο Χρόνης), Φραγκαδούλης (65ο Μπάλιας)  

Αυτά για το αγωνιστικό. Τα άλλα ... σε λίγο.










4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aftos o fakinos re paidia einai terastio psonio. vgainei ap ti seira pou mbainoun oloi oi paixtes gia na fenete sti fotografia

Ανώνυμος είπε...

gia kana agersani kalos einai

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε,βγηκε απο την σειρα για να δειξει οτι αυτος κανει την διαφορα. Παλτα οι αλλοι παιχταρα αυτος. Ολα τα λεφτα το σκηνικο με τους πολεμη-καπιρη. Παιδια αυτη η ομαδα κανει ξεφτιλα ολο το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο. Φανελες ξεχνανε,βριζονται μεταξυ τους,δεν υπαρχει κοουτς,ουτε συμβουλιο,παιζει οποιος να ειναι. Μπαχαλο!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΛΕΜΗ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ? ΠΑΡΑΤΑΤΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Η Ε.Π.Σ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗ ΔΙΑΚΟΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΔΙΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕΤΑ!