Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δυνατά ζευγάρια στην 3η φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Δυο μεγάλα ματς - παραδοσιακά Κυκλαδικά ντέρμπι ανέδειξε η  κλήρωση για την 3η φάση του κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ σήμερα το μεσημέρι.

ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός και Άνω Σύρος - Μύκονος είναι τα δυο σημαντικότερα παιχνίδια της 3ης φάσης, με το Πανθηραϊκός - Θύελλα Καμαρίου και το ΑΟ Τήνου - Ανδριακός να συμπληρώνουν τις ομάδες που θα αγωνιστούν για να πάρουν το εισιτήριο για τους 4 της διοργάνωσης. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, είναι μονά και οι νικητές περνούν στην επόμενη φάση.
Ο Πανναξιακός (που χθες απέκλεισε στα Μάρμαρα τον Νηρέα με σκορ 2-6), θα παει να αγωνιστεί στην Πάρο για 3η φορά τον τελευταίο μήνα με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΑΟ Πάρου (που απέκλεισε στο Αγερσανί την Αναγέννηση με σκορ 2-4). Τα παιχνίδια των δυο ομάδων αποτελούν παραδοσιακά ντέρμπι (ειδικά όταν τα ματς διεξάγονται στην Πάρο) με τον Πανναξιακό να έχει πάντως τη μερίδα του λέοντος σε νίκες και προκρίσεις σε βάρος του ΑΟΠ. Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και περσι (για τον ίδιο θεσμό), με τον Πανναξιακό να παίρνει την νίκη - πρόκριση σε βάρος του ΑΟΠ με σκορ 2-0 στο ΔΑΚ Νάξου. Φέτος τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, αλλά όπως προ-είπαμε τα ματς στην Πάρο είναι πάντα ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: