Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Όλοι μέλη στην ΜΚΟ με την ονομασία ΣΕΑΛΠΑ

Tζώρτζ Σόρος, ο αγανακτισμένος.

Είναι φαίνεται της μόδας να αγανακτούν και οι πλούσιοι. Ο Τζώρτζ Σόρος στο δρόμο που χάραξε ο αγανακτισμένος γιος της Γιάννας- παγωμένο χαμόγελο- Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Όχι, δεν έχει γράψει επιστολή ακόμη- εμείς πάντως , αν γράψει δεσμευόμαστε να την δημοσιοποιήσουμε-  εξέφρασε όμως την αγανάκτιση του.
Όχι, αγαπητέ αναγνώστη, δεν ήταν αγανάκτιση για τη δήλωση του  καλού του φίλου  Yiorgos: ''Δεν ξέρω τι είναι τα CDS κι ούτε έχω δει ποτέ μου.''

Ήταν αγανάκτιση ενάντια στο παγκόσμιο σύστημα οικονομίας καθότι ο ίδιος είναι φιλάνθρωπος και τίμιος βιοπαλαιστής, που κερδίζει τίμια τα χρήματα επενδύοντας σε ΜΚΟ και χρεοκοπίες κρατών.  Μιλώντας σε συνέδριο του ΟΗΕ δήλωσε ότι καταλαβαίνει την οργή των διαδηλωτών για την χρήση των χρημάτων από τους φόρους για τη διάσωση κατεστραμμένων τραπεζών. Και συνέχισε το θέατρο του παραλόγου κατηγορώντας τις τράπεζες για ''υπερβολική αύξηση του κόστους δανεισμού.''
Τελικά , ως πρόβατο που είμαι απορώ. Μας θεωρούν τόσο αφελείς και ...
 μας δουλεύουν κατάμουτρα σε παγκόσμιο επίπεδο ή απλά οι οικονιμικοί και πολιτικοί κυβερνώντες ανοίγουν το στόμα τους και δε ξέρουν τι λένε;; Ειλικρινά απορώ και καταλήγω στην άποψη ότι ο μεγαλοκαρχαρίας Σόρος και στενός φίλος του πρωθυπουργεύων της χώρας μας, μυρίστηκε ζεστό χρήμα και έσπευσε να καπελώσει τις όποιες αντιδράσεις. Φυσικά δεν περιμένω από τα αγανακτισμένα Αμερικανάκια να καταλάβουν τη φάκα που έχει στηθεί. Το μόνο που περιμένω είναι να αλλάξουν μακιγιάζ στο πρόσωπο- ντύθηκαν και ζόμπι για να διαμαρτυθούν. Την επόμενη φορά προτείνω να ντυθούν νεκροθάφτες- πιο επίκαιρο θα είναι.  

Τελειώνοντας , η σελίδα θέλει να κάνει μια πρόταση. Επειδή γνωρίζουμε ότι μετά τις ΜΚΟ στα Σκόπια ακολουθούν οι Αγανακτισμένες ΜΚΟ, προτείνουμε τη δημιουργία   ΜΚΟ με την ονομασία ΣΕΑΛΠΑ, Σύλλογος Επικινδύνων Ανδρών λόγω Παρατεταμένης Αγαμίας και φιλοδοξούμε να διαδραματίσουμε έναν χρήσιμο ρόλο σε μια δοκιμαζόμενη μετά από συνεχείς βιασμούς κοινωνία.

Επίσης, αρνούμε να αγανακτίσουμε διότι δεν έχουμε ουδεμία σχέση με οικονομικούς δολοφόνους και παραμένουμε σταθερά θυμωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: