Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αυτό είναι το blog του Νορβηγού μακελάρη.

Δείτε ποιό είναι το ιστολόγιο που διατηρούσε ο Anders Behring Breivik ή αλλιώς Ανδρέας Μπρέιβικ, ο Νορβηγός που κατηγορείται για τις πολύνεκρες ενέργειες στη Νορβηγία.
Ο τρομοκράτης με το ψυχρό βλέμμα και το αγγελικό πρόσωπο όπως είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν, είχε έντονη διαδικτυακή δραστηριότητα όπου εξέφραζε περίτρανα τις αντιναζιστικές / αντιρατσιστικες / αντιισλαμιστικές του θέσεις. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜ”Ε” της κωμικής προπαγάνδας, επέμεναν να βαφτίζουν “νεοναζί” έναν δηλωμένο Σιωνιστή, αντίπαλο του Γερμανικού παγανισμού! Από τον ποπό της μυλωνούς θα πείτε, καλλιγραφία περιμένετε; Τέλος πάντων, το τελευταίο ιστολόγιο που διατηρούσε εως την στιγμή της σύλληψης του ήταν το …

 http://islamizationwatch.blogspot.com/

Είχε ασχοληθεί βεβαίως και με άλλα ιστολόγια, κάποια ως διαχειριστής ή ως συντάκτης / συνεργάτης. Αυτό όμως ήταν το κύριο από το 2007 και κυρίως το 2008. Το πρώτο του blog, το Fjordman είχε ήδη σταματήσει να ενημερώνεται.
Εάν κάποιος παρακολουθήσει την διαδικτυακή του δραστηριότητα θα διαπιστώσει ότι ήταν πολύ μεθοδικός. Ανέπτυσσε μόνος ή με κάποιον συνεργάτη που δεν γνώριζε προσωπικά, ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου που όμως “τοποθετούσε” σε άλλες χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Fjordman Files που παρουσιαζόταν ως Ολλανδικό αλλά όμως περιλαμβάνει τα γνήσια εδάφια του πονήματος του που έγινε γνωστό (με πρακτορικές διαστρεβλώσεις) την επομένη της σύλληψης του.
Είχε φροντίσει δε, τα κομμάτια που θα αποτελούσαν το τελικό “μανιφέστο” να τα διοχετεύσει στο Jihadwatch όπου φέρεται να ήταν συνδιαχειριστής. Εδώ θα δείτε και ενδιαφέροντα ιστορικά στοιχεία που αφορούν την Ελλάδα, πριν την τελική επεξεργασία τους για να μπουν στο κείμενο που είδε (διαστρεβλωμένο) το φως της δημοσιότητας.

Δείτε χαρακτηριστικά:
ISLAM, THE GREEKS AND THE SCIENTIFIC REVOLUTION
The Truth About “Islamic Science”
Islam, the Greeks and the Scientific Revolution, part 1
Islam, the Greeks and the Scientific Revolution, part 2
Islam, the Greeks and the Scientific Revolution, part 3
Islam, the Greeks and the Scientific Revolution (complete)

Με λίγη τύχη, θα έχουμε μία μεγάλη έκπληξη σε λίγο καιρό…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: