Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πανναξιακός - Ηλιούπολη την Κυριακή 14.45

Το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα, δίνει ο Πανναξιακός την Κυριακή στις 14.45 στο ΔΑΚ στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Δ' κατηγορίας. Αφήνοντας πίσω της το δύσκολο ξεκίνημα με τα απανωτά ντέρμπι, η ομάδα του Δ. Σκούνα μπαίνει στο εξής στο γήπεδο με σκοπό να χτυπήσει όλα τα ματς, με μόνο στόχο τις νίκες και τη συγκομιδή των βαθμών που θα δώσουν τη δυνατότητα να ανακάμψει βαθμολογικά και να ξεφύγει απ' την επικίνδυνη ζώνη. Για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη ο κόουτς του Πανναξιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας ετοιμοπόλεμους και ...
διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.
Έτοιμοι και αποφασισμένοι δηλώνουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Νάξου για το ματς της Κυριακής, όπου θα μπουν στο ΔΑΚ με μόνο σκοπό και στόχο να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες, παίρνοντας τη νίκη !
Ο καιρός που αναμένεται καλός (άπνοια), θα είναι σύμμαχος ώστε το γήπεδο να γεμίσει και ο κόσμος να στηρίξει τους αθλητές στην προσπάθεια τους.
Να είστε όλοι εκεί !


Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη την Κυριακή 11/
12 και ώρα 14:45 στο Δακ Νάξου.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρον στο γήπεδο σ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής.

Απ το γραφείο τύπου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...και ποιος αλλος απο εμενα φυσικα θα εκανε εγκαινια στα σχολια!!!!...
...λοιπον "ηταν ή επι τας" την κυριακη, με σηκωμενα τα μανικια και βλεμμα που σκοτωνει ακομα και τιγρη θα πρεπει να εχουν οι παιχτες μας!!!...αν δω εστω και εναν να μην εχει αυτα τα χαρακτηριστικα την κυριακη θα φαει σφαλιαρες κλωτσιες και οξω απο την ομαδα!!!...
αυτα και τελος!!!...

#spiderman#

Ανώνυμος είπε...

και νε επιτελους συμφωνουμε ολοι με το spiderman,......γερα και στο ψαχνο....

Ανώνυμος είπε...

O agwnas einai telikos. Terma ta asteia! Fate tous.

Ανώνυμος είπε...

Afiste tous tsamboukades kai tis malakies. Afiste gia mia fora kai tis tavernes to mesimeri tis Kyriakis kai elate sto gipedo na fwnaxoume gia tin Panaxa. Ainte kiliodouloi.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.