Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η Νάξος το 2011 με το φακό του naxos 365











































11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραίες εικόνες να είσαι καλά και πάντα σου εύχομαι να έχεις καλές ειδήσεις !! και καλή χρονιά σε όλους μας !!! μου έκανε εντύπωση μια photo αυτόν που έχει την ταβέρνα ..του κάνω και διαφήμιση ... στο καστράκι ...τι έχει αυτό το παιδί ??? είναι καλά ?? γιατί δεν του δίνουμε την εξουσία να φτιάξη το νησί μας αφού έχει τόσο ζήλο το παλικάρι μας !!!! αυτός ο οικολόγος τής κακιάς ώρας που ζει από τους τουρίστες που δεν τούς γουστάρει!!! γιατί θέλει ήπια μορφή τουρισμού λέει ... γιατί δεν αφήνει την επιχείριση του? και να μας αφήσει και εμάς ήσυχους? αυτός και οι φίλοι του να πάνε στην σπηλιά του ζα μήπως και αφήσουν το νησί μας να πάει λίγο μπροστά ...ουστ ρεεε ουσττ ....

Ανώνυμος είπε...

Λένε ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις στην πραγματικότητα όμως μπορεί να είναι πολύ περισσότερες. Καταπληκτικό άλμπουμ και εξαιρετικές επιλογές. Ευτυχώς που υπάρχει αδέσμευτη πληροφόρηση μέσω των blogs χωρίς παρωπίδες και μικροπολιτικοκομματικά συμφέροντα. Μπράβο συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

bravo re file vasili wraies foto, kai xairomai akoma pio poly pou mesa se oles aftes pou goustareis einai kai polles apo tis drastiriotites tis sinaxias!!SYN+AXIOS.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη τόσο για την επιλογή των φωτογραφιών όσο και για την καλλιτεχνική τους αξία.
Χρόνια πολλά σε σένα και το Ναχος365

Ανώνυμος είπε...

NA ME SYGXOREITE KYRIOI KAI KYRIES TOU NAXOS 365 ALLA AFTI DEN EINAI H NAXOS. TOSA OMORFA MERI, TOSA OMORFA TOPIA, KAI SEIS DEIXNETE DIAMARTYRIES KAI DIADILOSEIS. AYTA THA DEI O EPISKEPTHS? TELOS PANTON XRONIA POLLA KAI SYNEXISTE
ANAGNOSTRIA

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ξεχασες να βαλεις και την πουτσ@ του καυλικρατη,ξερεις...το αρμα των περασμενων αποκρεων!!!
Αφιερωμενη σ ολους τους βολεμενους Ναξιωτες,στους νεοπλουτους αλλα και στους κληρονομους που χωρις να κουνανε τα χερια τους τα 'κονομανε και μας πουλανε μουρη!Ερχεται η σειρα σας το '12 ειναι η χρονια σας!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βασίλη. Να είσαι καλά να μας θυμίζεις όλα όσα συνέβησαν στο νησί μας τη χρονιά που περνά. Οσο για τον πιο πάνω, μη δίνεις σημασία. Φαίνεται απο τα γραφόμενά του οτι πρόκειται περί... ηλιθίου!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαμογιο,γιαπη,τρεμεις;;;
Τι νομιζεις η πλουτοκρατια της Ναξου θα μεινει στο απυροβλητο;Βλαμενε!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους σας, αιώνιοι Νάξιοι-Α-νάξιοι, παντοτινοί υβριστές! Το φωτογραφικό οδοιπορικό, προφανώς αποτελεί μια πινελιά της φετινής ιστορίας σας, σε πολιτικό, τοπικό, κοινωνικό, αθλητικό πεδίο. Για σας, είναι απλά άλλη μια ευκαιρία να βγάλετε ο ένας το μάτι του άλλου, όπως από μικροί μάθατε, συνηθίσατε και γουστάρετε!

Γ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Ο τυφώνας πλησιάζει .......αλλά δεν είναι αυτός της 1ης εικόνας
Γ.Β.

Ανώνυμος είπε...

poustides roufianoi k keeratades...zito i naxos!!!!diaoloi nai....