Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Περιστέρι - Πανναξιακός 1-1

Άλλη μια ισοπαλία για τον Πανναξιακό (6η συνολικά) στο γήπεδο του Περιστερίου, κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι παίχτες του Δημήτρη Σκούνα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Όμορφο το ματς στο 1ο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν (σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις), έχοντας κατανοήσει ότι η ισοπαλία δεν είναι για κανέναν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκορ τελικά δεν υπήρξε, με τους αντίπαλους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. 
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν και ήταν καλύτεροι μέχρι το 75', καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με τον Αθανασίου στο 71', έπειτα από αδράνεια στην άμυνα του Πανναξιακού. Ο Μανώλης Πολυκρέτης όμως, έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα με σουτ στο 77', με τον Σκούνα να ρίχνει στο παιχνίδι και τον Σουσούνη κυνηγώντας το δεύτερο γκολ και τη νίκη ... που όμως δεν ήρθε.
Το Περιστέρι, καταφέρνει μάλλον να τερματίσει τον 1ο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη, αφού στο ματς που απομένει να παίξει στην έδρα του κόντρα στον Αγιαξ ... δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.
Ο Πανναξιακός παρέμεινε για 5ο σερί παιχνίδι αήττητος, όμως οι ισοπαλίες δεν είναι αρκετές! Η ομάδα της Νάξου (με 12 βαθμούς) απέχει πλέον 4 πόντους από τη ζώνη της σωτηρίας, κυνηγώντας Μύκονο και Αιγάλεω που βρίσκονται πάνω απ' αυτήν (με 16). Εννοείται πως αν οι Πανναξιακοί θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή, στα δυο επόμενα συνεχόμενα ματς με Καρλόβασι και Νέα Ιωνία στη Νάξο  πρέπει να πάρουν το εξάποντο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διότι ο 1ος γύρος τελειώνει και έχουμε μπροστά το πρόγραμμα φωτιά στο ξεκίνημα του 2ου γύρου.
Καλύτεροι για την ομάδα της Νάξου οι Tόσκας, Κουτελιέρης, Καρούσης.
Για ένα ακόμη ματς ο Πανναξιακός έπαιξε σαν γηπεδούχος, αφού τα παιδιά του συνδέσμου φίλων της ομάδας από την Αθήνα, έδωσαν βροντερό παρόν, κερδίζοντας τη μάχη της εξέδρας. (Περίπου 80 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Περιστέρι). 

*Ο Σταματίου θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού, ενώ στα μεταγραφικά ο Πανναξιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός χαφ από ομάδα Β' εθνικής κατηγορίας !

    ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κέμπας, Πλέστης, Λεβέντης, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης (80' Μπότης), Μπόσιος, Μπονιάκος, Ελευθεριάδης, Αθανασίου, Βασίλογλου 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Κολιούσης, Τόσκας, Αγγελής (66' Χαμηλοθώρης), Καρούσης, Κουτελιέρης, Κοττάκης (70' Σουσούνης), Στάμος, Πολυκρέτης Μ. (90' Καρατέλιος).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια του συνδεσμου

Ανώνυμος είπε...

εβριζαν????χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportdog.gr/article/83413/mathete-na-vrizete-sta-arhaia-ellenika

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Δ

Ανώνυμος είπε...

kaloriziko to amintiko xaf ;;;; kai exoyme kai sinexia' o katsanis tha epistrepsi;;;;;;; to koyiz tis eydomadas me agapi %%BATMAN%%