Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το καρναβάλι της Νάξου ...

Η φαντασία, το κέφι, το μεράκι, αλλά πάνω απ' όλα η διάθεση του Αξώτη να ξεφύγει από τα δεσμά της γκρίζας καθημερινότητας, βγήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό καρναβάλι που ...
τέλειωσε πριν λίγες ώρες στη χώρα της Νάξου. Εβδομάδες τώρα προετοιμάζονταν αυτή η γιορτή, υπό την καθοδήγηση της Συν+Αξία, αλλά και με την προσωπική εργασία εκατοντάδων ανθρώπων, με στόχο το  πολύωρο υπερθέαμα που παρακολουθήσαμε το μεσημέρι, να είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Δεκάδες ομάδες καρναβαλιστών από σχολεία, συλλόγους, χωριά και απλούς ανθρώπους πήραν μέρος στη Ναξιώτικη Αποκριά, με κύριο θέμα την κρίση και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το αποτέλεσμα δικαίωσε όσους το πίστεψαν και δούλεψαν για αυτό, αλλά κυρίως ευχαρίστησε μικρούς και μεγάλους που μαζεύτηκαν από νωρίς στους κεντρικούς δρόμους της χώρας για να το απολαύσουν!
Μπράβο σε όλους και του χρόνου !




















27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΙΑ. ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ .ΤΙ!!! ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΜΑ;;; ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ. ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ,ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ. ΣΕΝΤΟΝΙΑ ,ΠΑΛΛΕΤΕΣ,ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΡΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΕΞΩ. ΠΟΛΥΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Καμία επίθεση...σωστή κριτική και σεβαστή, όμως να ξέρετε ότι όλο αυτό (και το όλο το τριήμερο) έγινε από 10-15 άτομα με αδιάκοπη και σκληρή εργασία!
Ειλικρινά όσα παιδιά δούλεψαν πρέπει να αποτελούν πρότυπο για την σημερινή Ελλάδα γιατί το έκαναν "από καρδιάς" για τον τόπο τους!
Είναι αναπόφευκτο να υπάρξουν προβλήματα και λάθη...και πάντα θα υπάρχουν...και από τα λάθη μαθαίνουμε!!!
Η ΟΥΣΙΑ είναι όμως ότι υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, ο κόσμος ξέφυγε λίγο από το δράμμα μας και τα μαγαζιά δούλεψαν...και το νησί διαφημίστηκε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Του χρόνου ελάτε να βοηθήσετε και εσείς για να βελτιωθούμε! Είστε καλοδεχούμενοι!
ΣΥΝΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ....15 ΓΙΑΠΑΚΙΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ 2 ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ "ΗΡΩΕΣ"!!!!
1)ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΗΡΩΑΣ ,ΗΡΩΕΣ ΡΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ,Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ,Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΤΛΠ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΕ ΗΡΩΕΣ.
2)ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ.
3)ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ Π@ΥΤΣΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΦΕΤΟΣ (ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ)
4)ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΟΛΗ FIESTA ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΙΑΣΚΕΣΑΔΑΣΗ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
5)ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

pros 10:00 file den exeis dikio i den eixes parei meros sto mosxato giati imoun k egw tote an thymase kala eixame paei me tin ariadni opws les pou tin eixan ftiaxei to 90 kai xeroume k poioi edw loipon mesa se dyo karnavalia ftiaxtikan 5kainourgia gia skepsou???oso gia ton idio karagiozi pou mas zalisei edw kai kairo me to na mas vrizei kai paparologi to kaname anoixth prosklisi na vrethoume apo koda na ta poume !!!

Ανώνυμος είπε...

τα ποσα ειναι γνωστα κ στον δημο για οποιον θελει να τα μαθει για ολο το 3μερο!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΞΙΟΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

kala re den ntrepeste???pio kala itan diladi prin 5 xronia pou den kaname tipota???k oso gia tis proxeirotites pou lete fantazomai ti tha legate ean ginotane kati fantasmagoriko kai polueksodo...oso gia ton vlaka pou prepei na einai k xontros poy rotaei na tou poume ti tou stoixise stin tsepi tou peite tou na perasei na parei ta resta tou!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 12:42 χαχαχαχα ρε φιλε μαζι σουυυυ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα ανίκανε 10:48, αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις ως προχειρότητα αυτά που έκαναν τόσα παιδιά των σχολείων και τόσος κόσμος που έφτιαξε στολές και αρματα με δικά του έξοδα και μεράκι , τότε δεν άξιζεις κανένα σεβασμό απο κανέναν σε αυτόν τον τόπο! Άνοιξε ένα λακο και πέσε μέσα, κανείς δεν θα έρθει να σε σώσει! Αν δεν το κανείς υπάρχει στη Νάξο μονάδα ψυχοθεραπείας, πήγαινε μπάσκετ και βρεις τι θέλεις στη ζωή σου, πήγαινε γρήγορα γιατί έχεις πολυ δουλειά να σου κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

...και η κούρσα άρχισε...πρώτος με δυναμισμό αυνανίζεται ο 10.10...απαντάει με πυγμή ο συναξιος και παίρνει κεφάλι στην κούρσα της μαλακίας...ξάφνου από το πουθενά ο 10.48 με μανία και ένταση αυνανίζεται απαριθμώντας με άγχος τους λόγους που παίρνει μέρος στον αγώνα...ο 11.07 απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα παίζοντας το πουλί του στο Μοσχάτο...ο 11.13 λιτά και ταπεινά πληροφορεί το πλήθος για τη αφετηρία της παπαριάς...ο 11.31 με μπαράζ αισιοδοξίας αυνανίζεται δυναμικά λίγο πριν τον τερματισμό...ο 12.42 με στοϊκότητα και εμπειρία παραμερίζει δεξιά-αριστερά τους νεαρούς αυνανιστές αλλά πάνω στον νήμα έρχεται να τελειώσει ο μέχρι τώρα αφανής 8.08 που σε μία έκρηξη μαλακίας ολοκληρώνειτην κούρσα. ...MVP του αγώνα ο 10.48 που προσέφερε θέαμα αλλά και ουσία χειροκροτείται από το πλήθος που αποσβολομένο σκουπίζει τα μούτρα του.....ΜΑΛΑΚΕΣ, απόκριες ήταν, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

milise kai o 10:32 o vasilias aunanas!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΙ ΣΥΝΑΞΙΑ,ΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

m ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ...ΕΞΥΠΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

m ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ...ΕΞΥΠΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

m ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ...ΕΞΥΠΝΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ 10.48 ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΛ. ΩΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΣΥΝΑΧΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟ.ΠΡΗΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ 10:48 ΨΑΧΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

se parakalw gia pes eimai poly periergos exw kai gynaika sto myalo nou ayti me tin prwin boutik alla exw kai ena xodro gia pes????

Ανώνυμος είπε...

τωρα που τα κεφαλια ξαναχωθηκαν μεσα θελω πραγματικα απο καρδιας να γραψω ενα μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους που κουραστηκαν ωστε ολοι εμεις να περασουμε λιγες ωρες χαρας και του χρονου

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

den katafera na eimai katw fetos dusthxws...hmoun omws perusi opws k ola ta prohgoumena xronia...legame panta apokries k den ginetai tpt sto nhsi...twra pou kanoun mia prospa8eia uparxoun kapoioi kompleksikoi gt kompleksikoi einai oxi kakoproairetoi k pali vriskoun na sxoliasoun xilies duo vlakeies...MHN AKOUTE KANENAN...SUNEXISTE NA DIAFHMIZETE
TO NSI MAS SE OLH THN ELLADA GT AUTO KANETE!!!KAI TOU XRONOU PAIDIA!!

Ανώνυμος είπε...

το να εχετε παιδεια ολοι εσεις που απροσωπα τα χωνετε ειναι προσων που δεν θα αποκτεισετε ποτε.Εμεις πειραμε μερος με δικα μας εξοδα,γουσταραμε να το κανουμε,το αποφασισαμε σαν παρεα,και αν το θεωρειτε προχειρο ελατε πρωτα να μας πειτε ποιοι ειστε και μετα να μας υποδειξετε πως να τα κανουμε του χρονου μιας και εμεις δεν ειμαστε επαγγελματιες.Εξω απο το χορο ξερω και γω να βριζω.

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητηρια σε ολους που πηραν μερος περασαμε πολυ ωραια ,και του χρονου να σται καλα ,ξεφυγαμε λιγο απ την καθημερινοτητα μεχρι και κοντοσουβλι που μοιραστηκε φαγαμε στο τελος...στην υγεια σας παιδιααα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ!!!ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΠΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑΠΑΚΙ ΔΝ ΜΕ ΛΕΣ..ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ Α Φ Α Ν Ε Ι Σ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ Η ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ!!ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΗΣ ΕΓΩ Η ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70 ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ 35 ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΑ..ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ Π Α Λ Ι ΠΡΟΣΘΕΟΥ) ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΠΑΚΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα μην μασατε καθολου και του χρονου με ποιο πολυ τρελλα και ποιο πολυ ψητο απ του Κορρε...χαχαχαχαχα....παμε δυνατα του χρονου ολοι μαζι .....