Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ

Ανήμερα της Θεοσκέπαστης, της μεγαλύτερης γιορτής της Άνδρου, εμφανίστηκαν ως θαύμα και οι «εθνοσωτήρες» της πατρίδας μας. Οι τρείς «βουλευτές» των Κυκλάδων, Ρήγας, Βρούτσης, Παπαμανώλης, περιφέροντας το πολιτικό σαρκίο τους, βρήκαν θερμή αγκαλιά από την δημοτική αρχή της Άνδρου. Προσκλήθηκαν και στο επίσημο δείπνο και έφαγαν με τα χρήματα των κατοίκων του νησιού, που με ευκολία σπαταλά ο Δήμος για ανεπιθύμητα πολιτικά πρόσωπα.

Οι επισκέπτες, δοσίλογοι πολιτικοί, κατέβηκαν την κεντρική οδό της Χώρας με την συνοδεία του δημάρχου της Άνδρου και πριν μπουν στην εκκλησία, τους αποδόθηκαν τιμές από το στρατιωτικό άγημα. Μωρέ μπράβο σας, να δίνετε τιμές στα πολιτικά αποβράσματα.  Η θρασύτητα σε όλο της το μεγαλείο.

Τους συνόδευαν και τους απέδωσαν τιμές, γιατί οδήγησαν την χώρα στο διεθνή διασυρμό, την κατέστρεψαν και τη χρεοκόπησαν. Με την προσωπική τους προσπάθεια και υπογραφή, παρέδωσαν τη χώρα στη...
διεθνή μαφία των τοκογλύφων. Έβαλαν την υπογραφή τους, χωρίς να έχουν τη δική μας εξουσιοδότηση, για το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, που με κόπο και μόχθο γενιές Ελλήνων έκτιζαν. Κατέστρεψαν την οικονομία, νομοθέτησαν μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας, για τώρα, και μετά το καλοκαίρι θα τους εξισώσουν με της Ινδίας. Οδηγούν τις μικροεπιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη, τους εργαζόμενους σωρηδόν σε ανεργία, αναγκάζουν πάλι το κόσμο να φεύγει μετανάστης. Η χώρα, για πρώτη φορά μετά από πενήντα και βάλε χρόνια, βλέπει ουρές πεινασμένων Ελλήνων να περιμένουν για ένα πιάτο φαί, την ώρα που οι «τιμημένοι» επισκέπτες μας πετσοκόβουν τις μικροσυντάξεις των γονιών μας και παίρνουν και το τελευταίο ευρώ από τα χρεωκοπημένα δημόσια ταμεία, για να συνεχίζουν να αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Μετά την λειτουργία, οι «εθνοσωτήρες» κατευθύνθηκαν προς την πλατεία του Γηροκομείου, απ’ όπου θα περνούσε και η λιτανεία της εικόνας. Διερχόμενοι από την κεντρική οδό της Xώρας, εξοργισμένοι κάτοικοι εκφράζοντας την αγανάκτηση τους, αλλά και της πλειοψηφίας των κατοίκων της Άνδρου, τους φώναξαν προδότες και δοσίλογους, και τους στόλισαν και με άλλα γνωστά κοσμητικά επίθετα. Κατά την διάρκεια της δέησης στην πλατεία του Γηροκομείου «κρύφτηκαν» στις άκρες της πλατείας.
       
Αυτά λοιπόν «τα άξια τέκνα» της καταστροφής και της παράδοσης της χώρας στα νύχια του Δ’ Ράιχ, δέχτηκε, δεξιώθηκε και τίμησε ο Δήμαρχος Ανδρίων.

ΝΤΡΟΠΗ ΑΧΡΕΙΟΙ

Λαϊκή Επιτροπή Άνδρου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΠΕΡΙ...!

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΒΔΙ....!!!

Ανώνυμος είπε...

μια ζωη παπαντζηδες ας ειναι κ πατριωτες μου