Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ: Σε 48 ώρες θα υπάρχει άλλη Ελλάδα

O Κ. Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει το plan B των Ευρωπαίων.Μόνο ένα Σαββατοκύριακο, 48 ώρες που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Παρασκευής μετά τις εκλογές και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, πριν ανοίξουν τα διεθνή χρηματιστήρια, θα μας δώσουν χρόνο ΔΝΤ, Κομισιόν και ΕΚΤ, να αλλάξουμε τη ζωή μας (και την Ελλάδα) αν πουν όχι στην αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου οι Ευρωπαίοι και η Ελλάδα προχωρήσει σε αναστολή του Μνημονίου ή μέρος του Μνημονίου.
Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα που αποφασίζουν για την τύχη της Ελλάδας ώστε να προλάβουν ένα...
εφιαλτικό τσουνάμι από την αδυναμία της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Απόψε το βράδυ στις 21:00, στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» με τον Κ. Χαρδαβέλλα στο Web TV του Newsbomb εκπρόσωποι των κομμάτων και επώνυμοι κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες, αναλύουν την επόμενη μέρα των εκλογών με βάση το plan Β των Ευρωπαίων για την Ελλάδα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου No 2.
Επίσης στην εκπομπή θα εμφανιστούν τρία συγκλονιστικά ντοκουμέντα από την κοινωνική έκρηξη στην Πάτρα με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους τηλεθεατές μεταφέροντας μηνύματα και ερωτήματα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: