Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Όταν η υποκρισία βαλσαμώνει ελέφαντα...

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δημιούργησε πανικό στo twiiter…
Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν έγραψε στο λογαριασμό της:
 «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!»
Και οι επαγγελματίες ευαίσθητοι επαναστάτησαν...
''Να κοπεί απ' την Ολυμπιακή ομαδα''
''Αίσχος και ντροπή''
''δεν αξίζει να εκπροσωπεί την Ελλαδα'' !
''Ρατσίστρια''...
(ήταν μερικά μόνο από τα ''ευαισθητοποιημένα'' που ακούστηκαν)
Η ΔΗΜΑΡ, ζήτησε επίσημα να κοπεί απ' την ολυμπιακή ομάδα.
Και τελικά, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έθεσε εκτός της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας των...
Αγώνων του Λονδίνου τη Βούλα Παπαχρήστου, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η ανάρτησή της στο “Twitter”, το περιεχόμενο της οποίας «αντίκειται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»... λέει, στερώντας από μια νεαρή αθλήτρια το όνειρο της ζωής της, προκειμένου να παίξει τον ρόλο του «καθαρτηρίου» για τους «σταυροφόρους» του... πληκτρολογίου.
Αντί φυσικά οι υπεύθυνοι να την συνετίσουν ως «δάσκαλοι», να την διδάξουν και να μάθει από το σφάλμα της προτίμησαν να την «θανατώσουν»… Γιατί για έναν αθλητή, η μη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτό το δικαίωμα είναι θάνατος….


Προσπαθώ να βρω τον "ρατσισμό" στο αστείο της Παπαχρήστου και δεν τα καταφέρνω...


Οι ίδιοι καραγκιόζηδες που δυο μήνες τώρα γελούν με τη διαφήμιση του Πίου το μαύρο πιστόλι, έγιναν ξαφνικά ευαισθητοποιημένοι αντιρατσιστές!
Οι ίδιοι καραγκιόζηδες που δεν είπαν ποτέ στη ζωή τους ανέκδοτα με Πόντιους, με Αλβανούς, με ξανθιές, με το αεροπλάνο που πέφτει στη ζούγκλα και οι επιβάτες οδηγούνται στον αρχηγό της φυλής...  
Οι ίδιοι καραγκιόζηδες που αρέσκονται στο να δημιουργούν αισθήματα ενοχής στους Έλληνες ακόμα και για τη σάτιρα, που ισχυρίζονται ότι δεν έχει όρια (μόνο όταν τους βολεύει)!


Όλοι οι πιο πάνω καραγκιόζηδες, έχετε απίστευτη πλάκα...

Στηρίζουμε Βούλα Παπαχρήστου!

Γουστάρουμε Βούλα Παπαχρήστου! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξανά πρώτη μούρη η "κυρία" της της ΔΗΜ.ΑΡ., του συμπαθούς Φανούρη. Το δουλεύει καλά το επικοινωνιακό που της λένε τ' αφεντικά της.
Συγχαρητήρια κυρ' Φανούρη και κυρά Μαρία.
Συγχαρητήρια και στα φασισταριά που τους ψήφισαν με την προβιά του δημοκράτη.
Η πατσαβούρα πλησιάζει.
Όσο και να ψάχνεις φίλε Blogger, δεν θα βρεις κανένα ίχνος ρατσισμού στο εν λόγω σχόλιο της αθλήτριας. Ρατσισμό θ' ανακαλύψεις από την αντίθετη πλευρά, καθώς επίσης και πολύ φασισμό. Φασισμό τόσο πολύ, που ο Μιχαλολιάκος της Χ.Α. και οι ομοϊδεάτες του, τους συναγωνίζονται άνισα.
Μακάρι να ήταν "καραγκιόζηδες". Θα αντιδρούσαν σε κάτι.
"Χατζατζάρηδες" είναι. Ότι τους λένε τ' αφεντικά τους κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο φαρισαισμος σε ολο του το μεγαλειο.
Oι ταγοι της δημοκρατιας, οι προστατες των ανθρωπινων δικαιωματων πηραν το οπλο τους για να πηροβολησουν μια νεαρη αθλητρια που τολμησε να κανει χιουμορ με τους αφρικανους.
Η αριστερομαλακες με τους παχυλους μισθους τις τζιπαρες και τις βιλες βρηκαν ξανα αιτια για να θυμηθουν τις ιδεολογικες τους καταβολες.
Νισαφι πια με τα παραμυθια σας, ο κοσμος σας εχει παρει χαμπαρι.