Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Τριγλία Ραφήνας την Κυριακή στις 14.30

Ο Πανναξιακός, υποδέχεται την Τριγλία Ραφήνας στο ΔΑΚ, την Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι, στο 1ο επίσημο φετινό παιχνίδι για το περιφερειακό πρωτάθλημα στο νησί.
Μετά την (ισόπαλη) πρεμιέρα στο Λαύριο, όπου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, οι παίκτες του Γιώργου Βλαστού, προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο ματς, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.
Ο Μιχάλης Τερόλης (που θα μείνει εκτός 2-3 εβδομάδες), είναι ο μοναδικός απών για την ομάδα της Νάξου, με τον Τόσκα να επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του, μετά την τιμωρία της μιας αγωνιστικής που εξέτισε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.
Άπαντες στο στρατόπεδο των μπλε, είναι αισιόδοξοι για την κατάκτηση των 3 βαθμών, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παραμένει αήττητη σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια από αρχές Απριλίου, γεγονός που φανερώνει την νοοτροπία νικητή που έχει περάσει ο Γιώργος Βλαστός. Το έργο βέβαια του Πανναξιακού, μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Τριγλία δεν...
έρχεται στο νησί για τουρισμό... 
Η Τριγλία Ραφήνας, έχει ιδρυθεί το 1932 και πρόκειται για σωματείο με προσφυγικές καταβολές όπως μαρτυρά και το σύμβολο της. Τα δυο τελευταία χρόνια, αγωνίζεται στον 9ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2010-11 τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από εξαιρετική πορεία, ενώ πέρσι γλίτωσε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική, κερδίζοντας τον Εθνικό Πειραιώς, ρίχνοντας τον ταυτόχρονα στα τοπικά πρωταθλήματα για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Φέτος, υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Τσιγκούλη, παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, καθώς τη θερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε σωρεία ποδοσφαιριστών, ενώ την 1η αγωνιστική, νίκησε εντός έδρας την αξιόλογη ομάδα του Περαμαϊκού με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Σκαφίδα (πεν) και Μάντζη. Δείτε πιο κάτω πως διαμορφώθηκε το 2-0 για την ομάδα της Ραφήνας που είχε ως MVP τον γκολκίπερ Γκούτσια.


Διαιτητές της αναμέτρησης της Κυριακής θα είναι οι Γκάμαρης, Τάμαλης-Σκούρας (Αθηνών)
Το παιχνίδι αρχίζει στις 14.30 την Κυριακή και για να ξεκινήσει νικηφόρα η χρονιά στο ΔΑΚ, πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: