Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αλλού κοιτάς, βλάκα!

Το ''παιχνίδι'' είναι υπερβολικά βρώμικο. Ακριβώς γι αυτό έχει επιστρατευτεί ό,τι πιό σάπιο υπάρχει στο πολιτικό σύστημα.
     Όλα τα κατακάθια είναι εδώ:
     Ανάλγητοι, αμοραλιστές, λαμόγια, αρπαχτικά, φελλοί, απατεώνες, όλοι σε αυτή την  κυβέρνηση-συμμορία, έτοιμοι για την τελική τους επίθεση.
Με μουσική υπόκρουση της ορχήστρας των ΜΜΕ, που είναι όλα, μα ΟΛΑ εξαγορασμένα με δάνεια, εξυπηρετήσεις, εκβιασμούς. Με ''δημοσιογράφους'' χειρότερους απ' τους μαυραγορίτες της Κατοχής, εγκληματικότερους απ' τους καταδότες με τις κουκούλες, άνθρωπους-ύαινες που τρέφονται με το αίμα της κοινωνίας, και που έχουν συνδέσει άρρηκτα τις ζωές τους με τους κυβερνητικούς δοσίλογους...
Την ώρα που καταστρέφουν βήμα-βήμα την κοινωνία και (ελπίζουν) τις αντιστάσεις της, την ώρα που ο κοσμάκης τρέχει αλαφιασμένος και αλαλιασμένος να βρεί τρόπο να...
πληρώσει εφορίες, χαράτσια, ΔΕΗ, έκτακτες εισφορές, τράπεζες, χρέη, αλλά και να βρεί να φάει, να επιβιώσει, να κρατήσει ενωμένες τις οικογένειες, την ίδια ώρα αυτοί εκτελούν το πραγματικό τους σχέδιο: ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
     Μόλις χθες ο υπουργός οικονομικών με την καινούργια υφυπουργό της εθνικής άμυνας, συμφώνησαν στην κατάργηση ''αλα ΕΡΤ'' της αμυντικής μας βιομηχανίας ( ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ ), και άνοιγμά της αργότερα σε άλλη πιό ''μικρή και ευέλικτη'' μορφή!
     Πότε πρόλαβαν να συμφωνήσουν;
     Μα το σχέδιο ήταν έτοιμο! Οι κατάλληλοι ανήθικοι έλειπαν για να πουν το ''ναι''!
     Άλλο: με σύμφωνη γνώμη ΝΔ, ΠαΣοΚ, αλλά και ΔημΑρ παρακαλώ, ετοιμάζονται να κλείσουν τις εργασίες της Προανακριτικής για την ''λίστα Λαγκαρντ'', βγάζοντας λάδι τον αντιπρόεδρο πλέον (!!!) της κυβέρνησης!

      Άλλο: με διαδικασίες-εξπρές ετοιμάζονται να απολύσουν τουλάχιστον 6.000 συμβασιούχους του Δημοσίου. Κι άλλο αίμα!
     Αλλού κοιτάμε εμείς, κι άλλα γίνονται..
     Γι αυτό φρόντισαν άλλωστε πρώτα να μας εξαθλιώσουν: για να μην προβάλουμε αντίσταση.

     Και δεν πρόκειται για βρώμικο ''παιχνίδι''.
     Πρόκειται για πραγματικό πόλεμο..

     Θα επιβιώσει ένας: ή αυτοί, ή εμείς..
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: