Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πανναξιακός - Μανδραϊκός 0-0

Λευκή ισοπαλία σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ ανάμεσα σε Πανναξιακό και Μανδραϊκό.

Μέτρια εμφάνιση για την ομάδα της Νάξου, που δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού ο γκολκίπερ Γεωργούσης  απέκρουσε το πέναλτι του Σερέπα στο πρώτο μέρος.
Χάρη στην καλή απόδοση της μεσαίας γραμμής (Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος, Βάσος), ο Πανναξιακός πήρε το κέντρο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Όμως η υπεροχή δεν κατάφερε να μετουσιωθεί σε νίκη, αφού η απουσία (στην επίθεση) του Βούλγαρη ήταν εμφανής, ενώ και ο Ντούκα (εμφανώς επηρεασμένος απ' τον τραυματισμό του) έμεινε στα ρηχά.
Τα σουτ από απόσταση των Βάσου, Παπασταθόπουλου, Αριανούτσου ήταν αξιόλογα, αλλά δεν κατέληξαν στην εστία, με τον Πανναξιακό να φθάνει με ευκολία μέχρι την περιοχή των φιλοξενούμενων... αλλά μέχρι εκεί.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε όλο το ματς, οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν ευκαιρία μέσα στην περιοχή του Χρόνη, ο οποίος... είχε μάλλον ευκολότερο απόγευμα από όσο πίστευε πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Τη μεγαλύτερη πάντως ευκαιρία να πάρουν το ματς, την είχαν οι παίχτες του Μανδραϊκού, καθώς το αυστηρό (ως ανύπαρκτο) πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Σχίζας, δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Σερέπας (21'), με τον Γεωργούση να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το μηδέν.
Στην επανάληψη, ο Πανναξιακός αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση, με το παιχνίδι να παίζεται πλέον στο μισό γήπεδο, αλλά η τελική προσπάθεια ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα του Γιώργου Βλαστού.
Το 0-0 φαντάζει δίκαιο, με την ομάδα της Νάξου να είναι καλύτερη, αλλά τον Μανδραϊκό να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στη φάση του πέναλτι.
Ο Πανναξιακός, βλέπει πλέον το εκτός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής στο πλαστικό γήπεδο  της Ραφήνας (κόντρα στη Θύελλα), η οποία έχασε σήμερα με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ και βρίσκετε στην ουρά της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς...

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΒΛΑΣΤΟΣ) Γεωργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (Παπαδάκης), Βάσος, Παπαδόπουλος, Καλογερής, Αριανούτσος, Ντούκα (Μποδωνιάς), Παπασταθόπουλος, Καρούσης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΣ) Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσήνι, Καλογρίδης (Παπακωνσταντίνου) (Λιόσης), Agolli, Ζουράβλιοβ, Σερέπας, Μπιλίτσης (Κουβίδης)

Τα άλλα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ηρόδοτος - Κηφησιά 3-1
Ηλυσιακός - Ερμής Ζωνιανών 2-1
Αιγάλεω - ΑΟΑΝ 1-0
ΑΕΚ - Θύελλα Ραφήνας 2-1
Τριγλία Ραφήνας - Αστέρας Βάρης 1-0
Περαμαϊκός - Περιστέρι ( αναβολή)

*Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης τιμήθηκε από τον ΑΟ Πανναξιακό, μέσα σε αποθέωση, ο Γιώργος Δερμάτης για την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού, σε μια αξιόλογη η πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου που θα έχει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: