Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ένας φίλαθλος απαντά στην ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού στο άρθρο του Naxos Fan (ένα blog το οποίο έχει στηρίξει τα μέγιστα τον Πανναξιακό- και στήριξη δεν είναι μόνο τα ευχολόγια) είναι ατυχέστατη, άστοχη, λανθασμένη και ριψοκίνδυνη.
Τι εννοώ και δεν έχω καμία εξάρτηση με κανένα απο τα δύο μέρη.
Οι διοικήσεις κρίνονται από τις αποφάσεις τους και κρίνονται για όλες τις αποφάσεις τους σε όλα τα επίπεδα. Κατ’ αρχήν η έκφραση βαθύτατη θλίψη είναι τουλάχιστον γελοία διότι δείχνει ένα συμβούλιο να θλίβεται από ένα σχόλιο σε ένα άρθρο που εκφράζει μια άποψη (σωστή η λανθασμένη) . Δηλαδή τι θα κάνει το συμβούλιο όταν όντως θα......
αδικηθεί άδικα η ομάδα από αποφάσεις υψηλόβαθμων στελεχών και παραγόντων ή θα ατυχήσει σε κάποιο επίπεδο; Είναι άστοχο εντελώς να βγαίνει μία ανακοίνωση απάντηση σε ένα σχολιασμό ενός αρθρογράφου που σκοπό έχει η ανακοίνωση αυτή να κάνει απολογισμό των δράσεων της ομάδας συνολικά . Η επιτυχία όσο μεγάλη κι αν είναι δεν σημαίνει ότι επισκιάζει και μηδενίζει τα όποια λάθη. Τα λάθη πρέπει να επισημαίνονται να αξιολογούνται και να διορθώνονται. Τι θα γίνει δηλαδή αν συνεχιστεί αυτή η τακτική των ανακοινώσεων και επανέλθει o αρθρογράφος και αναφερθεί με στοιχεία , γεγονότα και πραγματικά περιστατικά αν έχει; Σκέφτηκε η διοίκηση ότι αυτό μπορεί να αποκαλέσει ντόμινο αποκαλύψεων και να γίνει μπούμερανγκ;Δεν έπρεπε η διοίκηση να το σκεφτεί αυτό και να μην ρίχνει λάδι στη φωτιά και να εκτιμήσει ότι μια απλή αναφορά έγινε στο κάτω κάτω δεν γράφτηκαν και λεπτομέρειες…………;;;; και ενώ άστοχα ο επίσημος Πανναξιακός μιλάει για εμπάθεια του συντάκτη του Naxos Fan μόνοι τους λένε πως αναπαρήχθει και δημοσιεύτηκε σε πολλά sites-blogs της Νάξου!!!!!!!!!! Δηλαδή δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή δεν ξέρουν τι δημοσιεύουν η ξέρουν τι δημοσιεύουν τα sites. Αν ξέρουν τι δημοσιεύουν τότε δεν μιλάμε για συγκεκριμένη εμπάθεια ενός ατόμου η μέσου ατομικά αλλά για άποψη κοινή και κοινό μυστικό ανθρώπων που γνωρίζουν λεπτομέρειες…. Αν δεν ξέρουν τι δημοσιεύουν τότε δεν έχουν και καμία εγκυρότητα τα άρθρα τους όταν πανηγυρίζουν, διατυμπανίζουν, στηρίζουν , ευχολογούν , ενημερώνουν υπέρ της ομάδας. Τότε ξέρουν τι δημοσιεύουν και όταν δεν μας αρέσουν τα άρθρα δεν ξέρουν;
Ατυχέστατη και η φράση περί κριτικής από τον υπολογιστή γιατί κάλιστα θα μπορεί να πει κάποιος ότι και οι απαντήσεις των ομάδων δεν δίνονται από τον υπολογιστή με ανακοινώσεις αλλά μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο την ώρα που είμαστε στο βάθρο αλλά στην προπόνηση, μετά τον αγώνα , αλλά και από τις απόψεις των γονέων όταν μιλάμε για παιδικά τμήματα μα πάνω απ’ όλα από τις μαρτυρίες των ίδιων των παιδιών………….
Ο κάθε δημοσιογράφος ο κάθε Ναξιώτης ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να οραματίζεται και να διεκδικεί την πρόοδο της ομάδας του όπως εκείνος νομίζει. Αλλοίμονο αν κάθε διοίκηση στέκεται σ' αυτό και απαιτεί όλοι να είναι σύμφωνοι με τις αποφάσεις της και τρέχει να ανασκευάσει το όποιο σχόλιο γράφεται ανεξάρτητα πόσο ακριβές είναι αυτό. Ερχεται λοιπόν αυτή η σπασμωδική ανακοίνωση να δικαιώσει το άρθρο του Naxos Fan. Ποιός ο πόνος σας κύριοι και γιατί θιχθήκατε; Καλείτε όλους τους Ναξιώτες στην ανακοίνωσή σας να συστρατευθούν χωρίς διαφωνίες χωρίς προσωπικές απόψεις (;;;;) δηλαδή τι αντίληψη είναι αυτή; Το αλάθητο του Πάπα έχετε;
Τι σχέση έχει η πρώτη ομάδα με τα άλλα τμήματα;
Κανείς δεν αμφισβήτησε ότι γίνονται προσπάθειες κανείς δεν είπε ότι η ενασχόληση σε μια τέτοια ομάδα δεν έχει ένα μεγάλο και πολύπλευρο κόστος. Όμως οι προτεραιοότητες η αξιολόγηση και εντέλει η επιτυχία εκτιμάται διαφορετικά και κατά περίπτωση όχι συνολικά και στο φινάλε ο καθένας έχει την άποψή του.
Δεν θα επεκταθώ, θα κλείσω με την τελευταία παράγραφο του άρθρου του Naxos Fan που φαίνεται δεν την διάβασαν ή δεν την κατάλαβαν στον Πανναξιακό:
«Ο σπόρος που φύτεψαν πριν από μερικά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις, οι προπονητές και όλοι όσοι ασχολήθηκαν και είχαν το όραμα να δημιουργήσουν σχολή βόλει στη Νάξο χτίζοντας από τα θεμέλια ακαδημίες, αποδίδει ακόμα καρπούς.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει»
Οι διοικήσεις έχουν παρελθόν παρόν και μέλλον γιατί οι ιστορίες των ομάδων γράφονται στην πορεία του χρόνου και όχι στην στιγμή. Αν πραγματικά λοιπόν θεωρείται ο Πανναξιακός ιδέα ως διοίκηση ασχοληθείτε με το μέλλον του και αυτό να εξασφαλίσετε και να μην αποποιείστε ούτε να αισθάνεστε ότι ανταγωνίζεσθε το παρελθόν ούτε να το απορρίπτετε όποιο κι αν είναι.
Καλή Δύναμη σε όλους, σύνεση και καλή φώτιση.
Ενας «Πανναξιακός» διαρκείας...




Δεν υπάρχουν σχόλια: