Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μιχάλης Ι. Λούντζης - ένα νέο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ με καταγωγή από την Κόρωνο!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του εληνικού μπάσκετ θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα επόμενα χρόνια , ο λόγος για το μόλις 16 χρονών γκαρντ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και αρχηγό της Εθνικής Εφήβων, Μιχάλη Λούντζη.
Ο Μιχάλης Λούντζης του Ιωάννου είναι γιος της Κατερίνας Μαγγιώρου (του Μιχάλη του Μαγγεροέργη και της Βάσως του Βασιλακοέργη). 
Ο Μιχάλης Λούντζης πρόσφατα προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Eurocamp μια διοργάνωση που φιλοξενείται στο Τρεβίζο και "μαζεύει" τους καλύτερους νέους παίκτες της ηπείρου, τους οποίους...

παρακολουθούν άπαντες από την Ευρώπη και το ΝΒΑ . Σε αυτή τη διοργάνωση και στο παιχνίδι με παιδιά γεννημένα το 1998 και το 1999 , εκ των 14 που προσκλήθηκαν, αυτός που συγκέντρωσε τους καλύτερους αριθμούς, στις μετρήσεις που τους κάνουν οι υπεύθυνοι, επί των δυνατοτήτων τους στο παρκέ, ήταν ο Μιχάλης Λούντζης.
Επίσης ο Μιχάλης Λούντζης, που θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στη χώρα μας, αγωνίστηκε τον περασμένο Μάρτιο και στο καμπ του Μάικλ Τζόρνταν στην Ευρώπη,«Jordan Brand Classic», αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη και στην οικογένεια του κάθε επιτυχία και είμαστε υπερήφανοι γι αυτόν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: