Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Νέα πρωτιά για τους Έλληνες!

Νέα δημοσκόπηση της Public Issue δίνει προβάδισμα 8,5 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές γιατί δεν έχει πια τη λαϊκή νομιμοποίηση.
Εγώ πιστεύω πως πρέπει να αφήσουμε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να ολοκληρώσει το έργο της και οι εκλογές να γίνουν το 2016.
Είμαστε σχεδόν στη μέση της τετραετίας και δεν φαίνονται ακόμα τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς που έχει κάνει η...

κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Για την ώρα, το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης το βλέπουν μόνο ο Πρετεντέρης και οι άλλοι έγκριτοι και διορατικοί δημοσιογράφοι των δελτίων ειδήσεων.
Σύντομα θα το δούμε όλοι.
Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που πρέπει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να ολοκληρώσει την τετραετία:
Την άνοιξη του 2016, θα συμπληρωθούν 6 χρόνια από την χρεοκοπία της χώρας μας και την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης.
Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε στην εξουσία την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου μέχρι τον Μάιο του 2016, θα είμαστε ο μόνος λαός στην παγκόσμια ιστορία που κράτησε 6 χρόνια στην εξουσία τα δυο κόμματα που οδήγησαν τη χώρα του στην χρεοκοπία, χωρίς μάλιστα να έχει οδηγηθεί κανείς στη Δικαιοσύνη.
Ακόμα μια πρωτιά για τους Έλληνες που είναι ανώτεροι από όλους τους άλλους.
(Μπορούμε μάλιστα στις εκλογές του 2016 να διατηρήσουμε στην εξουσία Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ -Σαμαρά και Βενιζέλο-, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κάποιος άλλος λαός που φθονεί την ανωτερότητά μας να μας ξεπεράσει στο μέλλον.)




Δεν υπάρχουν σχόλια: