Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Στη μάχη των ''μπαράζ'' ο Πανναξιακός, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Τώρα αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα!
Τα ''προκριματικά'' και τα ''ψέματα'' τέλειωσαν και πλέον οι 8 καλύτερες ομάδες του νομού, ρίχνονται στη μάχη των play off, ώστε να διεκδικήσουν κατ' αρχάς την είσοδο στην 4αδα και στη συνέχεια το πρωτάθλημα Κυκλάδων για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-15.
Οι ομάδες που ξεχώρισαν, έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους των τεσσάρων (βάση γεωγραφικών κατά κανόνα κριτηρίων) και μέσω ενός μίνι πρωταθλήματος (διπλών αναμετρήσεων) θα διεκδικήσουν τις δυο πρώτες θέσεις (κάθε ομίλου) που οδηγούν στην επόμενη (ημιτελική) φάση των μoνών χιαστή αγώνων από την οποία θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού.


Οι όμιλοι:



1ος

Πανθηραϊκός
Πανναξιακός
ΑΟ Πάρου
Θύελλα Καμαρίου


2ος

ΑΟ Μυκόνου
Άνω Μερά
ΑΟ Σύρου
Παμμηλιακός


Οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου, περνούν στην επόμενη φάση, όπου σε αγώνες χιαστή σε μονά παιχνίδια (σε ουδέτερα γήπεδα) θα διεκδικήσουν την συμμετοχή στον τελικό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής Κυκλάδων (ο οποίος στη συνέχεια σε νέους αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες άλλων νομών θα παλέψει την άνοδο στη Football League 2.

Ο Πανναξιακός, που μετέχει στον 1ο όμιλο, δείχνει ικανός να πάρει τη μια απ' τις δυο προνομιούχες θέσεις, ώστε να διεκδικήσει όπως συνηθίζει για μια ακόμα φορά το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Την 1η αγωνιστική των play off, η Παννάξα υποδέχεται τον γνώριμο απ' τα παλιά ΑΟ Πάρου την Κυριακή το μεσημέρι (15.30) στο ΔΑΚ, με τις ομάδες τις Σαντορίνης να παίζουν μεταξύ τους στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική
Πανναξιακός – ΑΟ Πάρου
Θύελλα – Πανθηραϊκός

2η Αγωνιστική
ΑΟ Πάρου – Πανθηραϊκός
Θύελλα – Πανναξιακός

3η Αγωνιστική
Πανθηραϊκός – Πανναξιακός
ΑΟ Πάρου - Θύελλα
------------------------------------------

4η Αγωνιστική
ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός
Πανθηραϊκός - Θύελλα

5η Αγωνιστική
Πανθηραϊκός - ΑΟ Πάρου
Πανναξιακός - Θύελλα

6η Αγωνιστική
Πανναξιακός - Πανθηραϊκός
Θύελλα - ΑΟ Πάρου



*Το τι συνέβη στον τελευταίο αγώνα που βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Πανναξιακός με τον ΑΟ Πάρου, μπορείτε να το θυμηθείτε εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: