Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Λίγο πριν το νταμπλ... Στον τελικό του πρωταθλήματος η Παννάξα! (video)

Μίλησε η ψυχή και η φανέλα στο γήπεδο της Ερμούπολης! Μεγάλη νίκη του Πανναξιακού (0-2) απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, χθες βράδυ, μετά από επεισοδιακό ματς! 
Η ομάδα της Νάξου εκμεταλλεύτηκε άριστα το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 1ο ημίχρονο και με τα γκολ των Κούτρου και Ευρυπιώτη έφθασε στη μεγάλη νίκη, επί ενός αντιπάλου που πριν τις χθεσινές αναμετρήσεις θεωρούνταν φαβορί και αναμενόταν να παίξει στον τελικό κόντρα... στον Πανθηραϊκό.
Οι Παννάξες κατέθεσαν στο γήπεδο ψυχή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σε μια δύσκολη χρονιά προσαρμογής μετά την περιπέτεια της Γ' Εθνικής, κάνοντας περήφανους τους 30 πιστούς οπαδούς που ακολούθησαν το σύλλογο σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, αλλά και όλο το νησί που ετοιμάζεται πλέον για μια μεγάλη εκδρομή στον τελικό.
Γράφαμε σε προηγούμενα άρθρα, πως ο ΚΑΛΟΣ Πανναξιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και η ομάδα του Προμπονά, ψυχωμένη, βαδίζει προς τη δόξα, αφού βρίσκεται λίγο πριν το νταμπλ!
Τα πράγματα στον τελικό δεν θα είναι εύκολα, καθώς ο αντίπαλος (ΑΟ Σύρου) δεν είναι πρωτάρης και άπειρος. Πρόκειται επίσης για ένα εξαιρετικό σύνολο, αφού στον ημιτελικό έβαλε πέντε γκολ (!) στον Πανθηραϊκό και θέλει το πρωτάθλημα όσο και ο Πανναξιακός...
Ο Πανναξιακός, που παει στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς για να διεκδικήσει το τρόπαιο για 6η φορά στην ιστορία του, κόντρα στον ΑΟ Σύρου που έχει επίσης πέντε κατακτήσεις.
Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί (κατά πάσα πιθανότητα) στο ουδέτερο γήπεδο της Πάρου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας.
Όπου κι αν γίνει ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
Παρακολουθήστε στο video του cyclades24 πως διαμορφώθηκε το σκορ στον 2ο ημιτελικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: