Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το ματς της χρονιάς για τον Πανναξιακό στη Χίο

Με τις ευχές όλων, ο Πανναξιακός αναχώρησε ήδη για τη Χίο, όπου τη Δευτέρα το απόγευμα (17.30) αντιμετωπίζει τον Κανάρη στα Νένητα, στο σημαντικότερο φετινό ματς των μπαραζ...

Με νίκη, η ομάδα της Νάξου κατακτά την 1η θέση των μπαράζ και ανεβαίνει ξανά στη Football League II, ανεξάρτητα απ' το τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική.
Η ισοπαλία είναι επίσης ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Παννάξα, με την προϋπόθεση όμως, ότι θα νικήσει την πιο αδύναμη ομάδα των μπαράζ (τον Πυθαγόρα), την τελευταία αγωνιστική στη Σάμο.
Η ήττα, είναι κακό αποτέλεσμα, καθώς οι πιθανότητες περιορίζονται σημαντικά και θα πρέπει πλέον να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων, ώστε να προκύψει τριπλή ισοβαθμία και να υπάρξουν νέα μπαράζ σε ουδέτερες έδρες.
Μόνο ο Σέμε δεν είναι στην αποστολή, η οποία αναμένεται να φθάσει στις 5.00 (περίπου) τα ξημερώματα της Δευτέρας στο λιμάνι της Χίου. 

ΥΓ. Ο Διαγόρας νίκησε στο χθεσινό παιχνίδι τον Πυθαγόρα με 3-2, έφτασε στους 8 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή Πανναξιακό και Κανάρη (έχοντας φυσικά ένα ματς περισσότερο)

                          Καλή επιτυχία Παννάξα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: