Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του Πανναξιακού

H διοίκηση του συλλόγου ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με στόχο και αυτή η χρονιά να αποτελέσει το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον...
Ενημερώνουμε τους φίλους του Πανναξιακού αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού στο νησί μας ότι από τις 30 Ιουλίου 2015 έχει ξεκινήσει η διάθεση των καρτών ελευθέρας εισόδου – οικονομικής ενίσχυσης ( εισιτήριο διαρκείας) γιά την νέα σεζόν 2015 – 2016. Όπως κάθε χρονιά, προτεραιότητα θα έχουν τα παλαιότερα μέλη και οι κάτοχοι της κάρτας της περασμένης σεζόν οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους μέχρι την Κυριακή 2 Αυγούστου...Μετά τις μεγάλες επιτυχίες του Πανναξιακού ΑΟΝ τη χρονιά που πέρασε σε βόλεϊ και μπάσκετ, πλέον και τα δύο τμήματα μας αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στο ευρωπαϊκό Challenge cup.
H διοίκηση του συλλόγου ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με στόχο και αυτή η χρονιά να αποτελέσει το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Αγοράζοντας κάρτες ελευθέρας εισόδου – οικονομικής ενίσχυσης στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας και δείχνετε την συμπαράσταση σας στην νέα διοίκηση του συλλόγου ώστε να ανταπεξέλθει στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται και στα δύο τμήματα ώστε όπως πάντα ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί.

Πάρε θέση και γίνε και εσύ μέλος στη συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας για ένα ισχυρό Πανναξιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!

       ΕΤΣΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ

Ελάτε να ζήσουμε και την αγωνιστική περίοδο 2015-16, μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Πληροφορίες : τηλ. 22850-27586 e-mail: pannaxiakosaon@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: