Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Επιτέλους η αστυνομία συνέλαβε τον επικίνδυνο 92χρονο καστανά

Ενώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ελλάδα και τα καθημερινά κρούσματα βίας εις βάρος ηλικιωμένων «κοσμούν» τα δελτία ειδήσεων, η αστυνομία στη Θεσσαλία με Επιχείρηση-σκούπα συνέλαβε επιτέλους τον επικίνδυνο 92χρονο καστανά.
Ο υπερήλικος, όπως αναφέρει το thessalianews.gr, συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατάσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού χωρίς όμως το δελτίο τύπου της αστυνομίας να διευκρινίζει εάν η φουφού ήταν αναμμένη ή όχι.
Το πιθανότερο ήταν πως ήταν αναμμένη διότι στον υπερήλικα αποδόθηκε και η κατηγορία «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού»...


Χαράς ευαγγέλιο λοιπόν η είδηση και για τους ευαίσθητους σε θέματα περιβάλλοντος συμπολίτες μας, αλλά και για τις αρκούδες του Βόρειου Πόλου που πλέον είναι αναπαυμένοι πως μια σημαντική ρυπογόνος εστία υπεύθυνη για το φαινόμενο του θερμοκηπίου εξαλείφθηκε.
Το μόνο που μου απομένει είναι να αποδώσω τα εύσημα στις αρχές γιατί πλέον όλοι θα κοιμόμαστε πιο ήσυχοι, και να ευχηθώ…ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!


Ιωάννης Λέων – Greekpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: