Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απατεώνες… Γιατί τους πιστεύουμε ακόμα;

Το λέμε συνέχεια. Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απατεώνες. Μπορεί όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Το χειρότερο όμως από όλα, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί που τους πιστεύουν. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί που τους...
υποστηρίζουν και τους ψηφίζουν. Σαν να ζούμε σε παράλληλο σύμπαν, όπου οι πολιτικοί κλέβουν και εξαπατούν, ενώ εμείς νομίζουμε ότι φταίνε εξωγήινοι!
Δε θα μιλήσω για τις δημοσκοπήσεις, αφού αυτές είναι ψεύτικες. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οι δημοσκοπικές εταιρίες χρησιμοποιούνται από τα κόμματα εξουσίας, ή μάλλον από τα κόμματα του «συστημικού τόξου» (δηλαδή αυτά που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών) για να κάνουν την προπαγάνδα τους.

Πλέον, αυτή είναι η «δημοκρατία».
Κόμματα και πολιτικοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών μένουν στην εξουσία οτιδήποτε και να κάνουν. Είτε κλέβουν, είτε λένε ψέματα, είτε εξαπατούν, τίποτα δεν τους κουνάει αν εξυπηρετούν τα συμφέροντα. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα (δικαστές, ΜΜΕ, νόμοι, εκλογές, δημοσκοπήσεις, αστέρες της TV… κλπ) για να μείνουν στην εξουσία και να υπηρετήσουν τους υπηρέτες τους. Δηλαδή, πολιτικοί-μαριονέτες. Όποιος πάει κόντρα στο σύστημα ή όποιος πάει να τους χαλάσει το πάρτι, τότε πάλι χρησιμοποιούν τα ίδια μέσα για να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους. Τα ΜΜΕ, τους δικαστές, τους νόμους κλπ. Όλα είναι εξαρτημένα!

Αυτή είναι πλέον η δημοκρατία σήμερα.
Ένα σύστημα εξουσίας που ελέγχεται από τους ισχυρούς της γης, οι οποίοι βάζουν πολιτικούς-πιόνια σε όλες τις θέσεις ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Βρίσκουν χώρες ανεκμετάλλευτες όπου μπορούν τα βγάλουν πολλά χρήματα, και ξεκινάει το γλέντι.
Ξεκινούν πολέμους και κρίσεις.
Ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.
Ελέγχουν τους δικαστές και χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για την προπαγάνδα τους.
Ρίχνουν τις τιμές των «ασημικών» της χώρας, και αρχίζει το ξεπούλημα!
Και την ώρα που γίνεται όλο αυτό, ο λαός πιστεύει αυτά που τους λένε πολιτικοί και τα ΜΜΕ, αντί να αντιδρούν στην καταστροφή. Όποιος φυσικά πάει κόντρα, έστω και αν έχει δίκιο, είτε φυλακίζεται, είτε δολοφονείται, είτε μπαίνει στο περιθώριο.
Στο ίδιο έργο θεατές! Τόσες χώρες του κόσμου τα έχουν περάσει αυτά, αλλά εμείς συνεχίζουμε και πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικοί.
Μας λένε ότι έχουμε κρίση, ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας και τους πιστεύουμε, αντί να κάνουμε έρευνα και να δούμε ότι ΟΛΟΙ οι λαοί ζούνε πάνω από τις δυνατότητές τους. ΟΛΟΙ είναι χρεωμένοι, ΟΛΟΙ είναι σε κρίση… Αλλά η διαφορά είναι ότι τώρα ήρθε η σειρά της Ελλάδας.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα για να δούμε πως εφαρμόζουν την προπαγάνδα τους.
Ας πούμε ότι κάποιος της κυβέρνησης-μαριονέτας, δηλαδή κάποιος του «Συστημικού Τόξου» πει αναφερόμενος σε δημοσιογράφο: «Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου».
Τι θα συμβεί; Απολύτως τίποτα. Δε θα ιδρώσει το αυτί κανενός.
Ναι, θα βγάλουμε κάποια ανακοίνωση ή θα αναφερθεί με μικρά γράμματα στα ξεπουλημένα ΜΜΕ, για να μάτια του κόσμου, αλλά τίποτε άλλο πέρα αυτού. Επίσης, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος θα πει ότι ήταν «λεκτικό ατόπημα» και θα ξεχαστεί μετά από μερικές ώρες.
Ας πούμε τώρα ότι το ίδιο ακριβώς το πει κάποιος εκτός «Συστημικού Τόξου». Τι θα συμβεί; Θα γίνει στην ουσία χαμός. Θα είναι πρώτη είδηση για μέρες. Θα βγάλουν δεκάδες ανακοινώσεις, όπου θα μιλούν για δημοκρατία και βία και άλλα τέτοια ωραία που λένε συνήθως. Θα αρχίσουν εκστρατεία στο Twitter με το hash-tag #notojournalistviolence και άλλα τέτοια μέχρι θα παραιτηθεί ο Υπουργός από τη θέση του.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει παντού και με όλους. Όποιος είναι εντός «Συστημικού Τόξου», δηλαδή όποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ισχυρών, είναι αλώβητος στα πάντα! Τίποτα δεν τον ακουμπάει οτιδήποτε και να κάνει. Είτε κλέψει, είτε εξαπατήσει, είτε ακόμη και να σκοτώσει. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ (ναι, τα εγκλήματά του καταγράφονται από τους ισχυρούς, και αν ποτέ αυτός αποφασίσει να αντιδράσει, τότε βγαίνουν όλα στη φόρα). Όπως έγινε με τον Καντάφι. Ήταν για 40 χρόνια ο κολλητός όλων των ισχυρών, όσο εξυπηρετούσε τα συμφέροντα δηλαδή, αλλά μόλις αντέδρασε, έγινε ο μεγαλύτερος τρομοκράτης του κόσμου και με συνοπτικές διαδικασίες τον βγάλανε από τη μέση. Η Χίλαρι Κλίντον, αυτή που θέλει να γίνει Πρόεδρος της Αμερικής, μόλις έμαθε τα νέα, πανηγύριζε όπως πανηγυρίζαμε όταν έβαζε η Εθνική μας ομάδα γκολ στο Euro. Βέβαια αυτό, δηλαδή που χαιρόταν ότι Ισλαμιστές τρομοκράτες δολοφόνησαν ηγέτη χώρας κανείς δεν το σχολιάζει, αλλά όλοι ασχολούνται με τον Trump που θέλει να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση στη χώρα του. Είπαμε… εντός και εκτός «Συστημικού Τόξου».
Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πόσο εύκολα κατευθύνουν τα πλήθη οι ισχυροί της γης. Με τόση πληροφορία διαθέσιμη, αναρωτιέμαι γιατί είμαστε τόσο ηλίθιοι και δε βλέπουμε τι γίνεται στην πραγματικότητα; Πως γίνεται να μας έχουν καταστρέψει οι απατεώνες πολιτικοί και ακόμα θα πιστεύουμε ότι οι ίδιοι θα μας σώσουν.
Πως γίνεται αυτό;
Καταστρέφουν την πατρίδα μας με τη λαθρομετανάστευση, αφού θέλουν φτηνά εργατικά χέρια και πολυπολιτισμικότητα, κι εμείς φοβόμαστε να μιλήσουμε μη μας πουν ρατσιστές.
Δεν βλέπουμε τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο;
Δε βλέπουμε την υποκρισία;
Δε σιχαινόμαστε όταν ο Πάπας μιλάει για γέφυρες αντί για τοίχους, αναφερόμενος στο κλείσιμο των συνόρων, ενώ την ίδια ώρα το Βατικανό έχει τα πιο υψηλά τείχη από οποιαδήποτε χώρα;
Αλήθεια ρε Πάπα, αν αγαπάς τόσο πολύ τους λαθρομετανάστες, γιατί δεν παίρνεις μερικούς στο Βατικανό;
Το ίδιο και ο Zuckerberg του Facebook, που κατηγόρησε τον Trump ο οποίος θέλει να χτίσει τοίχο με το Μεξικό για να αποτρέψει τη λαθρομετανάστευση (δεν σχολιάζω αν ο Trump είναι βλάκας ή όχι, αλλά σχολιάζω την υποκρισία των άλλων. Όλοι ίδιοι είναι, απλά ο Trump λέει τα πάντα έξω από τα δόντια, ενώ οι άλλοι τα λένε πίσω από κλειστές πόρτες. Εσένα σου λένε αυτό που θέλεις ν’ ακούσεις, σου χαϊδεύουν δηλαδή τ’ αυτιά, ενώ στην πραγματικότητα έχουν τις ίδιες, αν όχι χειρότερες απόψεις από τον Trump). Έτσι ο κ. ευαίσθητος Zuckerberg μένει σε μία έπαυλη, προστατευμένη από τεράστια τείχη και δεκάδες οπλισμένους φύλακες, μακριά από τα σύνορα με το Μεξικό. Πληροφορίες λένε επίσης ότι αγόρασε και τα γειτονικά σπίτια γιατί τον ενοχλούσαν οι κάτοικοι. Είναι ο ίδιος που κόβει σχόλια στο Facebook αναγνωστών κατά του Ισλάμ και της Ισλαμοποίησης της κοινωνίας. Αυτός που έχει οπλισμένους να τον φυλάνε μιλάει επίσης για απαγόρευση της οπλοκατοχής. Αυτός είναι που μιλάει για ανοιχτά σύνορα!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!
Και αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες, τους υποστηρίζουμε κιόλας. Είμαι βέβαιος ότι αν πάω στο Facebook και βρω την ανάρτηση του Zuckerberg με την παραπάνω δήλωση θα βρω εκατομμύρια Like!
Δηλαδή οι ισχυροί της γης, η λεγόμενη ελίτ, θα μας κάνουν να ανοίξουμε τα σύνορά μας, θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν το έθνος μας, θα γεμίσουν την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη με λαθρομετανάστες - τζιχαντιστές που θα μετατρέψουν τις κοινωνίες μας σε βόθρους, θα δώσουμε πίσω όλα τα όπλα μας (αυτοί που διαθέτουν δηλαδή)… και την ίδια ώρα αυτοί θα ζουν πίσω από τείχη, στις βίλες τους, προστατευόμενοι από οπλισμένους φύλακες, μέσα σε γειτονιές καθαρές και ασφαλείς.

Καλά ρε… ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ είναι ΟΛΟΙ!

- Ο Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι όλοι ήξεραν ότι το Μνημόνιο δε βγαίνει. Σώπα! Δεν το ξέραμε! Ο GAP παραδέχτηκε ότι το Μνημόνιο το αποφάσισε όρθιος μέσα σε μία κουζίνα. Μη ξεχνάμε ότι το Μνημόνιο 1 ήρθε μετά το «Λεφτά Υπάρχουν» (Εισαγγελέας θα επέμβει; Πολλά ζητάω ε;)
- Ο Σαμαράς/Βενιζέλος (αντι-μνημονιακοί τότε) έφεραν το Μνημόνιο 2 μετά το «Δε συναινώ στο λάθος» του Σαμαρά. Τότε ο Σαμαράς είχε επέμβει στη δικαιοσύνη για να βάλει φυλακή βουλευτές του 3ου κόμματος. Το παραδέχονται πλέον όλοι. (Εισαγγελέας θα επέμβει; Πολλά ζητάω ε;)
- Ο Τσίπρας έκλεψε την εξουσία με το «Σκίζω τα μνημόνια», «Merkell Go Home», «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», και άλλα τέτοια ωραία. Φυσικά, όπως γνωρίζουμε όλοι Τσίπρας και Καμμένος (με τις κόκκινες γραμμές του), έφεραν το Μνημόνιο 3, το χειρότερο όλων (Εισαγγελέας θα επέμβει; Πολλά ζητάω ε;)
Θα κάνω μία πρόβλεψη, αν πέσει ο Τσίπρας, που αμφιβάλλω ότι θα συμβεί αυτό, γιατί οι ισχυροί της γης αποφασίζουν ποιος πέφτει και ποιος ανεβαίνει. Όταν θα έχουν τελειώσει μαζί του, τότε θα πέσει, αλλιώς θα τελειώσει την τετραετία και μπορεί και να βγει και πάλι. Γιατί έχουμε πει: Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι στην ουσία, θα ήταν παράνομες. Μην το ξεχνάτε.
Αν πάντως αφήσουν να γίνουν εκλογές θα τις κερδίσει ο Κυριάκος. Άλλος χαζός του μπαμπά που θα τον κάνουν πρωθυπουργό. Όλες οι μαϊμού δημοσκοπήσεις βγάζουν τη ΝΔ πρώτη και τον Κυριάκο καταλληλότερο πρωθυπουργό. Όπως είχαν βγάλει τον Γ. GAP Παπανδρέου καταλληλότερο Πρωθυπουργό, τον Σαμαρά καταλληλότερο Πρωθυπουργό και τον Τσίπρα, που τον είχαν βγάλει ως ο μεγάλος ηγέτης που θα έρθει να σώσει την Ελλάδα!
Τρομάρα μου. Κανείς δεν το έψαξε να δει ότι ο Τσίπρας δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του;
Ότι ήταν ένας καταληψίας πρόεδρος 15μελους;
Θα κυβερνήσει μία χώρα ένας τύπος που στην προσωπική του ζωή δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα;
Αν δεν υπήρχε η πολιτική ο Τσίπρας θα ήταν ένας αποτυχημένος 40ρης που θα έπινε καφέ στα Εξάρχεια και θα μίλαγε για Μαρξ.
Αυτόν περιμένατε να σώσει την Ελλάδα;
Και τώρα έχει σειρά ο Κυριάκος να μας σώσει… και θα τον βγάλουν Πρωθυπουργό. Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Υπογραφή 4ου μνημονίου!
Αυτή είναι η πρόβλεψη μου… Κούλης + 4ο μνημόνιο!
Με τόσα ψέματα, με τόσες εξαπατήσεις, με τόσους κλέφτες, με τόσα που μας έχουν κάνει οι πολιτικοί - απατεώνες, θα βγάλουμε (ή μάλλον θα βγάλουν) τον Κυριάκο πρωθυπουργό για να συνεχίσει το έργο των ισχυρών.
Αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, δείτε τη λίστα των Πολιτικών Κομμάτων που κατέβηκαν στις εκλογές του 2015.
Διαβάστε τα πρόγραμμά τους και επιλέξτε τίμιους και αγνούς πατριώτες.
Αν ξαναγίνουν εκλογές και μπουν στη Βουλή κόμματα που έχουν ήδη πάρει την εξουσία στα χέρια τους και ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας, τότε αν μη παραπονιόμαστε όταν χάνουμε το σπίτι μας, χάνουμε τη δουλειά μας ή ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαγητό.
Είχαμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι, και δεν κάναμε τίποτα.
Σκεφτείτε και αποφασίστε.



«Στρουθοκάμηλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: