Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ: Η εργοδοτική τρομοκρατία και καταστολή δεν θα περάσουν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε  την τρομοκρατία και την καταστολή που χρησιμοποιεί η εργοδοσία σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, με δεκάδες προσαγωγές απεργών οικοδόμων στην Αθήνα, την προσαγωγή ενός εργαζόμενου στο λιμάνι του Βόλου και την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους εφοπλιστές ώστε να βγει παράνομη η απεργία των ρυμουλκών, σε μια προσπάθεια να κάμψουν την αγωνιστική απάντηση των χιλιάδων εργαζομένων που απεργούν σε όλη τη χώρα, απέναντι στο νόμο-λαιμητόμο.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Είναι βαθιά νυχτωμένοι, αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα κάμψουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τον αγώνα του λαού. Αυτό που μας δίνει δύναμη είναι το δίκιο των αιτημάτων μας, που έχει να κάνει με το ψωμί το δικό μας και των παιδιών μας. Έχει να κάνει με τα καντάρια ιδρώτα που χύνουμε καθημερινά και μας τα κλέβει μια χούφτα παράσιτα. Κι αυτό είναι πάνω από κάθε αστικό δίκαιο.

Η καλύτερη απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε είναι η συμμετοχή όλων στην απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις ακόμα πιο μαζικά και πιο αποφασιστικά. Δεν μένουμε μόνο εκεί. Οργανώνουμε την πάλη, όχι μόνο για να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος, αλλά για να πάμε το καράβι ακόμα πιο πέρα. Μέχρι την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ


Κυριακή 8 Μάη, 11.00πμ στην πλατεία παλιού Δημαρχείου στην παραλία!


                                                                                      Γραμματεία Νάξου


Δεν υπάρχουν σχόλια: