Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ Αγρινίου και βρήκαν 91 περισσότερες ψήφους από τον αριθμό των ψηφισάντων!

Εσωκομματικές εκλογές διενήργησαν στο ΠΑΣΟΚ Αγρινίου με την προσέλευση των μελών να είναι όχι μόνο ικανοποιητική αλλά και μεγαλύτερη απ’ ό,τι… γινόταν! Συγκεκριμένα, στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν 91 επιπλέον ψηφοδέλτια, από τον αριθμό των ψηφισάντων με συγκεκριμένη μάλιστα σταυροδοσία, και εκ των οποίων, τα 30 σε δεσμίδες κολλημένες μεταξύ τους!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα npress.gr, η ΕΚΑΠ ενημερώθηκε για τη νοθεία και...

αποφάσισε την ακύρωση της διαδικασίας καταμέτρησης και την επιστροφή της κάλπης σφραγισμένης στην Αθήνα, ώστε να βγει εκεί το αποτέλεσμα!
Φυσικά, μόλις αποκαλύφθηκε το γεγονός στελέχη του ΠΑΣΟΚ εισήλθαν στην αίθουσα και ανταλλάχθηκαν βαριές εκφράσεις, ενώ αποστάσεις από τα πεπραγμένα της εφορευτικής επιτροπής κράτησε ένα μέλος, ο κ. Τάκης Κοκκινοβασίλης, ο οποίος και δεν υπέγραψε τα εξαγόμενα αποτελέσματα.
Τα εξαγριωμένα μελη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έστρεψαν τα βέλη τους προς την γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής κα Κούκη και τον πολιτευτή κ Χριστογιάννη, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Η επίσημη ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής:
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.
Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.

H εφορευτική επιτροπή





Δεν υπάρχουν σχόλια: