Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Πανναξιακός-Φιλώτι 3-2
Δεν κόστισαν τελικά στον Πανναξιακό τα τραγικά αμυντικά λάθη, αφού έστω και στο παραπέντε βρήκε τον τρόπο να καθαρίσει το τοπικό ντέρμπι, παίρνοντας καθοριστικό τρίποντο!

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, η διπλή γκάφα των αμυντικών του Προμπονά, έβγαλε τετ-α-τετ τον Νταή, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι πάντως, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς (παρά τη μέτρια εμφάνιση) και με τα γκολ των Κουφόπουλου (27') και Σκούπρα (38'), πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, προηγούμενοι με σκορ 2-1.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, το νέο δώρο των αμυντικών του Πανναξιακού, εκμεταλλεύτηκε ο Κοττάκης, ο οποίος με εύστοχο σουτ έφερε το ματς στα ίσα (2-2).
Οι χωραΐτες από 'κει και πέρα πίεσαν και είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ο γκολκίπερ Ξένος, με καθοριστικές επεμβάσεις κρατούσε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το 89' όπου ο Καρούσης με κοντινό πλασέ έδωσε τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς στον Πανναξιακό.
Το πρωτάθλημα αποκτά πλέον άγρια ομορφιά, αφού οι πέντε πρώτες ομάδες έχουν 3 βαθμούς διαφορά, ενώ ο  ΑΟ Μυκόνου δείχνει να χάνει το τρένο νωρίς...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πανναξιακός-Φιλώτι 3-2
Λάβα Εμπορείου-ΑΟ Μυκόνου 3-0
Θύελλα Καμαρίου-ΑΟ Πάγου 2-0
Άνω Μερά-ΑΟ Πάρου 2-0
ρεπό: ΑΟ Σύρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΟ Σύρου 12
Θύελλα Κ. 12
Πανναξιακός 10
Άνω Μερά 9
Λάβα Εμπορείου 9
ΑΟ Μυκόνου 4
Φιλώτι 3
ΑΟ Πάρου 0
ΑΟ Πάγου 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
ΑΟ Πάγου-Πανναξιακός
ΑΟ Πάρου-ΑΟ Σύρου
ΑΟ Μυκόνου-Άνω Μερά
Λάβα Εμπορείου-Θύελλα Καμαρίου
ρεπό: ΑΜΣ Φιλωτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: