Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Εύκολο απόγευμα για τον Πανναξιακό κόντρα στην ΑΕΚ - το βλέμμα στη Σαντορίνη

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανναξιακός απέναντι στην ΑΕΚ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Ο Πανναξιακός έδειξε από νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» στην αναμέτρηση, επικράτησε με 3-0 της νεανικής Ένωσης και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΑΟ Θήρας.
Με εξαίρεση το πρώτο σετ (1-0 και 25-9), όπου η Ναξιώτισες επέβαλλαν το ρυθμό τους και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα, τα επόμενα δυο σετ η ΑΕΚ πάλεψε, ωστόσο η...

διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Πανναξιακού.
Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ ακολουθούσε στο σκορ (12-10, 14-13) μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-13) εκεί όπου πάτησε γκάζι ο Πανναξιακός και πήρε διαφορά +5 (20-15). Μια διαφορά που δεν έχασε για να τελειώσει το σετ με 25-17.
Η εικόνα άλλαξε στο τρίτο σετ με τη φιλοξενούμενη ομάδα να μπαίνει πιο ανταγωνιστική στο γήπεδο και να έχει το προβάδισμα 6-8 (α’ τεχνικό) και 13-16 (β’τεχνικό τάιμ άουτ). Ωστόσο, ο Πανναξιακός πιο έμπειρος κατάφερε να ισοφαρίσει 17-17 και να περάσει με τη Τοτσίδου μπροστά (18-17). Η Φρέσκο πήγε στο σερβίς στο 19-17 για να φύγει με +(5) 22-17 για το τελικό 3-0 με 25-18.
Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά με live stream από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού σε συνεργασία με την CYCLADES VIDEO και τον Γιώργο Δεουδέ.
Φωτογραφίες από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ:

Τα σετ: 3-0 (25-9, 25-17, 25-18)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Γάτση, Ξαγοραράκη, Μαυρομάτη


ΑΕΚ (Φιλιππάτος): Νούσια, Καλαφατάκη, Φιλιπιόνκα, Ζίγκα, Βάθη, Γεωργαντά, Μπελιά –λ/, Αργυροπούλου, Βενέτη.


Ρούσης: «Το μυαλό μας στον ΑΟ Θήρας»
«Δείξαμε σοβαρότητα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Πήραμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαστε πλέον συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Φιλιππάτος: «Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε»
«Στο πρώτο σετ δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό της ομάδας της Νάξου. Στα επόμενα δυο σετ μπήκαμε λίγο περισσότερο στο ματς, πιέσαμε από το σερβίς και σταθήκαμε πιο ανταγωνιστικά, πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση μέσα στο γήπεδο όπως είχα δηλώσει χθες».



Δεν υπάρχουν σχόλια: