Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τα blogs νίκησαν το Σόιμπλε!

Σόιμπλε στην BιLd: "Με νίκησαν τα blogs"
Ο Σόιμπλε συμφωνεί με Πάγκαλο και ΣΚΑεΙ-«Φταίει το Internet»-Τα Social Media σπάνε την Προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
Οχι δεν φταίει η πολιτική του Σοιμπλε που εξαθλιώνει κατά εκατομμύρια τους πολίτες της Ευρώπης.
Οχι δεν φταίει που 26 εκατομμύρια παιδιά (Eurostat), δηλαδή περίπου το 1 στα 4 παιδιά στην ΕΕ, ζουν υπό συνθήκες οικονομικής αδυναμίας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Φταίει που ο κόσμος το μαθαίνει πλέον λόγω του διαδικτύου και δεν μπορούν τα...

ελεγχόμενα ΜΜΕ να σου πουν ότι ζεις σε παράδεισο, ότι απλά είσαι «τεμπέλης» και δεν τα καταφέρνεις όπως οι «επιτυχημένοι» Χριστοφοράκοι.
Μεγάλη δικαίωση των Blog και των Κοινωνικών Δικτύων οι οποίοι έφεραν την δημοκρατία πίσω στους λαούς του κόσμου.
Οι ενημέρωση πριν από μερικά χρόνια ήταν το προνομίο της παγκόσμιας Ελιτ.
Η Δημοκρατία ήταν μια εξουσία στην οποία ο λαός είχε λόγο μόνο στο να επιλέξει από τους πολιτικούς που ενέκριναν οι Τραπεζίτες και η Πλουτοκρατία.
Οπως έλεγε κι ο Παπαδιαμάντης «Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αυτή γεννά την αδικίαν, αυτή τρέφει την κακουργίαν, αυτή φθείρει σώματα και ψυχάς».
Ειναι αυτοί που άφησαν στην Ελλάδα 300δις χρέος

Σόιμπλε: Ο λαϊκισμός δεν είναι πρόβλημα μόνο της Αμερικής – φταίει και το ίντερνετ
«Και αλλού στη Δύση οι πολιτικές αντιπαραθέσεις βρίσκονται σε ανησυχητική κατάσταση» επισημαίνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, εστιάζοντας επίσης στην επιρροή που ασκούν στην κοινή γνώμη αβάσιμοι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο.
«Ο δημαγωγικός λαϊκισμός δεν είναι μόνο πρόβλημα της Αμερικής» γράφει, μεταξύ άλλων, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανκ Σόιμπλε, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα Bild, μία ημέρα μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Και αλλού στη Δύση οι πολιτικές αντιπαραθέσεις βρίσκονται σε ανησυχητική κατάσταση» επισημαίνει ο κ. Σόιμπλε, ενώ εκτιμά ότι μια από τις αιτίες του διογκούμενου λαϊκισμού είναι «το γεγονός ότι οι ελίτ της πολιτικής , της οικονομίας και της κοινωνίας δεν δίνουν πάντα την καλύτερη εικόνα».

Επιπλέον, σημειώνει, οι διαδικασίες λήψης των αποφάσεων δεν είναι πάντοτε κατανοητές. Σε αυτό προστίθεται και η επίδραση της διαμόρφωση γνώμης από το διαδίκτυο, όπου «είναι απολύτως αδιάφορο εάν οι ισχυρισμοί είναι βάσιμοι, σημαντικό είναι να προκαλείται ο σωστός βαθμός οργής» γράφει ο Σόιμπλε.

Θεωρεί δε ότι είναι αναγκαία η πολιτισμένη συζήτηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καθένας πρέπει να είναι διατεθειμένος να θέλει να μάθει. Εάν είμαστε ανοικτοί στην άποψη του άλλου και την αλλαγή γνώμης του ο λαϊκισμός θα τα βρει σκούρα», γράφει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.





Δεν υπάρχουν σχόλια: