Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΝΟ ΚΑΙ Α.Ο ΛΑΒΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Α.Ο ΛΑΒΑ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Κάνουμε την τιμή να ασχοληθούμε με τον κατ ΄ όνομα μόνο διαιτητή Βάιλα Ιωάννη για να γνωστοποιήσουμε τα έργα και τις ημέρες του σχετικά με τον αγώνα Α.Ο. Λάβα – Πανναξιακός που διεξήχθη την Κυριακή 22/1/2017.
Η απαράδεχτη διαιτησία του, η παντελής έλλειψη γνώσεως των κανονισμών σε συνδυασμό με τα πολλά παραπανίσια κιλά του (που μόνο γέλια προκάλεσαν στο φιλόξενο κοινό της Λάβας), τον καθιστούν υπεύθυνο για τον καθορισμό του τελικού σκορ, το οποίο ελάχιστα μας ενδιαφέρει.
Η κουβέντα γίνεται γιατί τα μέλη του Δ.Σ. καταβάλουν τεράστια προσπάθεια να...

προσελκύσουν «ντόπια» παιδιά στις τάξεις του συλλόγου και να τους μυήσουν στην σωστή νοοτροπία, ώστε να πετύχουν την νίκη μόνο με θεμιτά μέσα.
Αυτά τα παιδιά τώρα τα διακατέχει το αίσθημα της αδικίας, η πλήρη απογοήτευση και απέχθεια για το άθλημα.
Επιτέλους κάποια στιγμή ο κ. Βάιλας και ο κ. Σουλτάνης θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απομακρυνθούν από το χώρο, ώστε να παραχωρήσουν το έδαφος σε υπεύθυνους ανθρώπους που θα αναζητήσουν εύστοχες λύσεις και όχι να στρογγυλοκάθονται στις παχυλές διαιτησίες που μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ KAI ΓΑΛΑΝΟ ΜΑΡΙΟ
Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Α.Ο. Λάβα Εμπορείου, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γαλανό Μάριο, για την άψογη φιλοξενία τόσο κατά την παραμονή μας στο νησί της Σαντορίνης όσο και κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.
Η δυνατή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο συλλόγων αποτελεί το εφαλτήριο για την από κοινού προσπάθεια για επίλυση σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.                               Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                 ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                   ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ
Δημοσίευση σχολίου