Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Κύριοι της Δημοτικής Πλειοψηφίας, σεβαστείτε επιτέλους τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Νάξου

Μόνο ως φυσική κατάληξη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάληψη του 1ου Γυμνασίου Νάξου από τους μαθητές του. Και λέμε φυσική κατάληξη διότι χρόνια τώρα εμπαίζονται από τη Δημοτική πλειοψηφία για λύση των χρόνιων προβλημάτων του ιστορικού κτηρίου."Υποσχέσεις και εξαγγελίες μένουν στις συγκεντρώσεις των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών και στα μικρόφωνα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, μαζί με το «άπλετο ενδιαφέρον» και την «αμέτρητη αγάπη» του Δημάρχου και των συνεργατών του για τους μαθητές και την παιδεία του τόπου...
 Μπαλώματα και αδιαφορία στη συνέχεια, γράφουν τη σύγχρονη ιστορία του κτηρίου, προσθέτοντας στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και νέα, με την τοποθέτηση κάδου συμπίεσης σκουπιδιών στον τοίχο του προαυλίου του. Η οσμή και η δυσωδία, διαπερνά τις αίθουσες διδασκαλίας και αγγίζει τις πλέον ευαίσθητες χορδές της αξιοπρέπειας των πολιτών της Νάξου και των ιστορικών καταβολών του κτηρίου.
Η εύκολη δικαιολογία όπως συνήθως, τα οικονομικά του Δήμου!!!!! «Λεφτά δεν υπάρχουν». Λεφτά όμως υπάρχουν για τις απευθείας αναθέσεις, για τους εργολάβους τύπου ναυαγοσωστών, για τα μικροέργα εξυπηρέτησης της εκλογικής μας πελατείας!!!
Ντροπή κύριοι της Δημοτικής Πλειοψηφίας. Σεβαστείτε επιτέλους τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Νάξου . Σεβαστείτε το ιστορικό κτήριο που στην αγκάλη του εκπαιδεύτηκαν και γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές συμπολιτών μας. Σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Αφήστε έστω και για μια φορά τα ψέματα και τις υποσχέσεις και σκύψετε με σοβαρότητα πάνω στο πρόβλημα.
Δεν πάει άλλο. Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο σας το υπενθυμίζουν οι μαθητές του σχολείου αλλά και η αδήριτη πραγματικότητα."Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: