Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ήταν το μαύρο Σαββατοκύριακο του Πανναξιακού...

Καταδικαστική ήττα στην Καλλιθέα και πλέον ελπίζει μόνο σε θαύμα ο Πανναξιακός
Την ήττα με 73-64 γνώρισε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού στην Καλλιθέα από τον Πόλις, μία ήττα που ουσιαστικά βάζει τέρμα στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για παραμονή στην Γ Εθνική κατηγορία.
Για την ομάδα της Νάξου μετά το κακό ξεκίνημα του πρώτου γύρου κάθε παιχνίδι ήταν και αγώνας -τελικός, αγώνας δίχως αύριο. Επτά αγωνιστικές πριν το...

τέλος της σεζόν (σσ έξι αγώνες καθώς μεσολαβεί και το ρεπό της 23ης αγωνιστικής) ο Πανναξιακός μετράει 14 ήττες και μόλις 5 νίκες και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στην ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ και ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, τις δύο ομάδες που ουσιαστικά κυνηγούσε στην κούρσα της παραμονής στην κατηγορία.
Η ήττα από τον ήδη υποβιβασμένο και ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ήταν η χαριστική βολή στο δύσκολο ομολογουμένως έργο του Πανναξιακού και πλέον οι αθλητές του Τάσου Βάβουλα ελπίζουν μόνο σε θαύμα.
Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό στο facebook αθλητή της ομάδας όπου δείχνει την απογοήτευση που επικρατεί:
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…»

Πόλις Καλλιθέας – Πανναξιακός 73-64


Διαιτητές: Ντάνος – Λεκατσάς.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-35, 52-51, 73-64.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Εξαρχος): Μπογδανίδης 7(1), Κακαργιάς, Θεοδωράκος 3(1), Ευστρατίου 18, Αρκουμάνης 17(3), Τσελέκος 2, Λυγγερίδης 7, Λάμπος 6 , Ξιούρας 13(3).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βάβουλας, Δρυμαλίτης): Πολίτης 6 (2), Σβορώνος 7 (1), Γεωργιάδης 5 (1), Τζίμης 15 (2), Μάκαρης 9, Δαχρετζής 11, Καδηγιαννόπουλος 2, Μυλωνάς 9.

Η επόμενη αγωνιστική (21η, 2/4):
Λοκρός Αταλάντης – Έσπερος Λαμίας
ΑΕ Σαντορίνης – Πόλις Καλλιθέας
Πανναξιακός – Άρης Νικαίας
Διαγόρας Δρυοπιδέων – Προμηθέας Χαλανδρίου
Ιπποκράτης Κω – Κάδμος
Νίκη Αμαρουσίου – Πεντέλη
Ρεπό: ΟΦΗ.



Ο Πανναξιακός λύγισε στο τάι-μπρέικ από την «επτάψυχη» Θέτιδα
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έχασε από την Θέτιδα Βούλας με 3-2 σετ και θα τερματίσει οριστικά στην 3η θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού έχασε από την Θέτιδα Βούλας με 3-2 σετ και θα τερματίσει οριστικά στην 3η θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Παρά το κακό ξεκίνημα του, ο Πανναξιακός επέστρεψε από το 0-2 εις βάρος του σετ, και κυνήγησε την ανατροπή και την νίκη μέχρι τελευταία στιγμή, όπου στο τάι-μπρέικ μία «διπλή μπαλιά» έβαλε τέλος στον αγώνα κάνοντας το 13-15 υπέρ της ομάδας της Βούλας.
Με την ήττα αυτή ο Πανναξιακός στερείται το «δικαίωμα» να διεκδικήσει την επόμενη αγωνιστική την δεύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό κάτι που θα του έδινε και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος ενώ αντίθετα με αυτή τη νίκη η Θέτιδα αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή, αφού πλησίασε στον πόντο τον Αίαντα Ευόσμου. Στην τελευταία αγωνιστική ο Αίας υποδέχεται το Μαρκόπουλο και η Θέτις τον ΑΟ Θήρας.

Τα σετ: 22-25,23-25, 25-16,25-18,13-15

Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ, Σεφεριάδου, Ξαγοραράκη, Αναγνώστου, Κατερίνη, Μαυρομάτη.

ΘΕΤΙΔΑ (Τουρσούγκας): Μελετιάδη, Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Γιόβιτς, Εσντέλ, Ξηνταρά -λ, Αργυροπούλου, Λεωνίδου, Τοντάι






Δεν υπάρχουν σχόλια: