Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Χρυσά βατόμουρα 2011

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τους χειρότερους της μεγάλης  οθόνης για την χρονιά που μας πέρασε!
Τα «φαβορί» σε όλες τις κατηγορίες είναι η Jennifer Aniston, για την ερμηνεία της στην κωμωδία “Bounty Hunter”, o Aston Kutcher για την «συμβολή» του στα “Killers” και “Valentine`s Day”, η παρέα της Carrie Bradshaw με το “Sex & The City 2”, ενώ το βραβείο «χειρότερου σκηνοθέτη» διεκδικεί ο Sylvester Stallone με το “The Expendables”.
 H Jessica Alba είναι η αποκάλυψη των φετινών υποψηφιοτήτων καθώς διεκδικεί το βατόμουρο του χειρότερου β` γυναικείου ρόλου με τέσσερις ταινίες ταυτόχρονα, τα: “The Killer Inside Me”, “Machete”, “Valentine`s Day”, “Little Fockers”.Οι πρωταγωνιστές του  “The Twilight Saga: Eclipse” Kristen Stewart και Robert Pattinson είναι επίσης υποψήφιοι ως «Χειρότερος Πρωταγωνιστής» και «Χειρότερη Πρωταγωνίστρια» επίσης. 
Τα “Golden Razzle Awards” πάντως, αποτελούν μια ιδανική περίσταση  για τους πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης που έχουν έντονη αίσθηση του χιούμορ, όπως η Sandra Bullock, που στα περσινά βραβεία παρέλαβε αυτοπροσώπως το βατόμουρο «Χειρότερη Ηθοποιός» για την ταινία”All About Steven” κερδίζοντας την ίδια χρονιά και τo Oscar για την ταινία “The Blind Side”! Τα Χρυσά Βατόμουρα θα απονεμηθούν στις 26 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν τα Oscars.

Δεν υπάρχουν σχόλια: