Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τώρα εξηγούνται πολλά ...

Όλη την προηγουμένη εβδομάδα παρακολουθήσαμε το σήριαλ της Νομικής και το δίλημμα περί ασύλου. Η κατάληξη είναι γνωστή, με τους μετανάστες που είχαν καταλάβει το πανεπιστημιακό κτήριο να μεταφέρονται κατόπιν μαραθώνιων διαπραγματεύσεων σε άλλο κεντρικό-νεοκλασικό στην Πατησίων. Εκπρόσωποι των μεταναστών διαμαρτύρονται ότι τελικά όλοι τους εξαπάτησαν με μόνο σκοπό να τους βγάλουν  απ' τη Νομική και να τους μεταφέρουν σε ένα κτήριο με βασικότερο πρόβλημα την έλλειψη χώρου, τις κλειδωμένες τουαλέτες και διάφορα άλλα.  Για το πως επελέγη ο συγκεκριμένος χώρος ... ακούστηκαν πολλά. Ειδικά όταν έγινε γνωστό το όνομα του ιδιόκτητη, που δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Ρετζούνη, ιδιοκτήτη επίσης της εταιρίας δημοσκοπήσεων Kapa Research, το μυαλό πολλών πήγε στο πονηρό, και όχι άδικα.
 Το νέο στοιχείο που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το ενοίκιο για το συγκεκριμένο κτήριο θα καταβάλλεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών !!! Πρύτανης στο πανεπιστήμιο Αθηνών ο ... Θ. Πελεγρίνης !!!
Θ. Πελεγρίνης και Ν. Ρετζούνης = φίλοι κολλητοί από παλιά !!! Στις τελευταίες Πρυτανικές εκλογές όλος ο μηχανισμός της Kapa Research ήταν στο πλευρό του Θ. Πελεγρίνη έχοντας αναλάβει όλη την κινητοποίηση των ψηφοφόρων του, την προώθηση μηνυμάτων και άλλες υπηρεσίες !!! Ουυυυαου !!!
 Επειδή προσωπικά είμαι κακοπροαίρετος ... αφήνω τα συμπεράσματα σε'σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: