Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δεν γεμίζουμε ταξί ...

Δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, δυο ξεχωριστές πορείες, διαφορετικός τόπος κατάληξης !
Κι όμως, σε ένα νησί 25.000 κατοίκων οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα  (ήμερα Πανελλαδικής απεργίας) στη Νάξο μάζεψαν - δε μάζεψαν 100 άτομα ! Τραγική εικόνα πραγματικά, αφού τόσους απασχόλησε η σημερινή, (ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων ετών) απεργιακή κινητοποίηση. Και όλα αυτά, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις κινητοποιήσεις συμμετείχε και ο εμπορικός σύλλογος, αφού οι έμποροι συμμετέχοντας στην απεργία έκλεισαν τα καταστήματα τους ..
. αλλά στις συγκεντρώσεις οι παρόντες ... ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα.
Για μια ακόμα φορά ο κόσμος προτίμησε να μείνει σπίτι του, στην καφετέρια, ή στην όποια άλλη καθημερινή του δραστηριότητα γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη στις κινητοποιήσεις. Πράγμα που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει και τους διοργανωτές.
Για την ιστορία, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έγινε στην κεντρική πλατεία της χώρας (φώτο επάνω), και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία η οποία κατέληξε στην πλατεία πρωτοδικείου. Ενώ η συγκέντρωση της ''ανοιχτής συνέλευσης ενάντια στην κρίση'' (φώτο κάτω) έγινε στο χώρο έξω από το νοσοκομείο της Νάξου και η πορεία στη συνέχεια κατέληξε στο δημαρχείο.


Η εύστοχη ατάκα της ημέρας ανήκει σε συνδικαλιστή, πρόεδρο σωματείου εργαζομένων στη Νάξο, ο οποίος απευθυνόμενος σε ανθρώπους του ΠΑΜΕ στην πλατεία πρωτοδικείου τους είπε : ''ελπίζω την επόμενη φορά να ΠΑΜΕ όλοι μαζί'' !


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τεράστια διαφορά σε αριθμό η προχτεσινή με τη σημερινή συγκέντρωση!

Ανώνυμος είπε...

OΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O κοσμος πλησιαζει και φανηκε προχτες.Ενας νεοσυστατος συλλογος(μαζικη εστιαση)ειναι σε θεση πια, να δωσει μαθηματα λειτουργειας συλλογου και ας προβληματιστουν ολοι αυτοι που θελουν να κανουν τους εγκεφαλους στον εμπορικο συλλογο.Κυριοι του εμπορικου συνεχιζεται δυστυχως στο ιδιο μοτιβο των προκατοχων σας.Αυτο το παροχημενο μοντελο ξεχαστε το.Ουτε τους απεργους του ΚΚΕ δεν φτασαμε σε αριθμο.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

...ωραιοι οι εμποροι!!!
μου αρεσει που διαμαρτυρονται καθε μερα (εχοντας δικιο βεβαια)για ολα τα δεινα που εχουν γινει και θα γινουν στον κλαδο τους...και σημερα ηταν 3 και ο κουκος στην (υποτιθεμενη) συγκεντρωση τους!!!
Ασε που οι μεγαλεμποροι ηταν ολοι τους ανοικτα!!....και το προεδρειο του συλλογου κυνηγουσε τα μαγαζακια να κλεισουν, προκειμενου να φανει στην παπαβασιλειου και στην πλατια νεκροταφειου το μεγεθος της απεργιας!!!

ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!
που ελεγε ο συγχωρεμενος ο παππους μου!!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

100 ΑΤΟΜΑ Ε? ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ...
Α.Β.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ,ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 5Ο ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, {ΟΙ 30 ΚΩΜΙΑΚΗΤΕΣ} ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ- ΜΗ ΧΕΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ 7:34?ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ? ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΝΑΞΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ!!!!ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,ΤΗΝ ΙΣΧΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ 2-3 ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ΦΠΑ,ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ.ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΟΜΩΣ ΔΕΙΞΤΕ ΚΥΡΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΧΩΡΟΕΣΠΕΡΙΔΩΝ.