Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Πανναξιακού θελει να δώσει συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό  στους παίκτες το προπονητή και τη διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας για την τεράστια νίκη που πέτυχε στη Σαντορίνη με την οποία το όνειρο μας για την άνοδο στη Δ εθνική έγινε πραγματικότητα. Απέδειξε περίτρανα ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο!
Εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη του προς την Αστυνομική διεύθυνση Σύρου, το Α.Τ Νάξου,  το Α.Τ  Φηρών καθώς και το Λιμεναρχείο Σαντορίνης για την άριστη προστασία της ομάδας μας από εξωαγωνιστικούς παράγοντες καθ όλη τη διάρκεια παραμονής  της στη Σαντορίνη.
Ο Σύνδεσμος τελικά δεν ταξίδεψε στη Σαντορίνη και αυτό διότι  μέρες πριν τον αγώνα δέχτηκε πόλεμο από την διοίκηση του Πανθηραικου με διάφορες αστείες δικαιολογίες (εξαντλημένα εισητηρια,αδυναμια λιμεναρχείου και αστυνομίας να προστατευσει τους φιλαθλους,καθως και άλλες παρασκηνιακές παρεμβάσεις που έφταναν και μέχρι το ταχύπλοο μετακίνησης  μας).

Η φιλοξενία του Πανθηραικού Α.Ο προς την αποστολή της ομάδας μας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ήταν άψογη και γι αυτό πρέπει να  τους ευχαριστήσουμε.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Πανθηραικό που σίγουρα έχει τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί στην Δ εθνική. Ο Πανναξιακός ένα ιστορικό σωματείο είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όπου αγωνίζεται και εμείς σαν Σύνδεσμος ορκιζόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα του στις χαρές και τις λύπες!

Υ.Γ  Αφιερώνουμε τη νίκη της Σαντορίνης στο μέλος μας Θανάση Παραβατό και του ευχόμαστε σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΦΑΝΕ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ...