Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Να αναλάβουμε δράση

   ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΛΙΑΣ ΧΩΡΑΣ

Συνάδελφοι επαγγελματίες και συγκάτοικοι της Παλιάς Χώρας,
με την πεποίθηση ότι όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε την περιοχή αυτή που κατοικούμε και διατηρούμε τα καταστήματα μας, αλλά και τη βεβαιότητα ότι γνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα μικρά και μεγάλα της προβλήματα, σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε μαζί ένα βήμα παραπέρα, κάτι παραπάνω από παράπονα ή ευχολόγια ...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ
Καλούμε λοιπόν όλους εσάς, σε μια πρώτη αναγνωριστική συνάντηση, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 20.00 στο μπαρ Jazz & Blues (της Ειρήνης Κονδύλη), με στόχο τη δημιουργία ενός συλλογικού οργάνου, με κύριο αντικείμενο την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό της περιοχής μας (φωτισμό, καθαριότητα, καλλωπισμό), και γενικότερα τη σηματοδότηση και αναγνώριση της. Η Παλιά Χώρα πρέπει και μπορεί να ξαναγίνει ''κόσμημα'' και σημείο αναφοράς και μόνο ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati re paidia prepei na kanete syllogo gia na antimetopisete ta problimata tis palias polis(xoras) Mazeytite osoi theloun kai mporoun kai ftiaksteta monoi sas.

Allos enas syllogos den symainei oti tha anavathmisete tin perioxi.

Ksipnate kai prakste monoi sas.

Ανώνυμος είπε...

Οι σύλλογοι σημαίνουν πως κάποιοι θέλουν θέσεις και σφραγίδα, και μόνο αυτό, ούτε λύσεις δίνουν και το έργο τους είναι μηδενικό. Μακριά από συλλόγους ότι θέλετε. Κάτοικος κάστρου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΞΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΗΛΑΔΗ .ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ...