Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Στέφανος Μεϊμάρογλου : όποιος δουλεύει σωστά ... ανταμοίβεται !

"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και δεν αφήσαμε περιθώρια στόν αντίπαλο για να αμφισβητήσει την ανωτερότητα μας. Είμασταν καλύτεροι και δίκαια φτάσαμε σε αυτόν τόν θρίαμβο μέσα σε μία έδρα κατάμεστη απο κόσμο, και εχθρική προς εμάς. Παρότι είμαστε νικητές, δυστυχώς έχουμε παράπονα απο την διαιτησία, αφού μας ακύρωσε, χωρίς να συντρέχει λόγος, ένα κανονικότατο γκόλ !
Θέλω να συγχαρώ όλους τούς ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού για την απόδοση τους, και τώρα πιστεύω να κατάλαβαν, ότι όποιος δουλεύει σωστά ανταμοίβεται. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πανθηραϊκού, που ήταν ένας άξιος αντίπαλος. Το πρωτάθλημα θέλει ακόμη δύο αγωνιστικές για να τελειώσει, ωστόσο είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές. Θα κάνουμε το χρέος μας στίς εναπομείναντες αγωνιστικές, αφού πλέον θέλουμε να κλείσουμε την φετινή εκπληκτική μας πορεία, χωρίς να κάνουμε ήττα, κάτι που είναι πλέον πολύ εφικτό. Τα στατιστικά και η βαθμολογία λένε πάντα την αλήθεια, και εμείς είμαστε δίκαια πρωταθλητές, έχοντας την καλύτερη βαθμολογικη συγκομιδή, την καλύτερη επίθεση, και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε στόν ίδιο ρυθμό και σε δύο εβδομάδες που θα τελειώσει και τυπικά το πρωτάθλημα, θα μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα πράγματα αναφορικά με το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΥΒΙΗ ΔΕ ΠΗΓΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΕ ΤΗ ΜΥΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ...................................................................................................................................