Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πανναξιακός - Ιωνικός (Σάμου) 3-2 (φωτο & video)

Το 'κανε ντέρμπι .... αλλά τελικά νίκησε.
Σε ένα απίστευτο ματς, ο Πανναξιακός
 κινδύνευσε να γνωρίσει την 1η  του ήττα στα
μπαράζ ως οικοδεσπότης, αλλά
η ψυχραιμία στο τέλος και η εμπειρία
 κάποιων αθλητριών του χάρισαν την πολύτιμη νίκη. Ο Ιωνικός που παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος σε σχέση με το χθεσινό 1ο του παιχνίδι, πάλεψε στα ίσα τον Πανναξιακό που είχε τεράστια προβλήματα στην υποδοχή, κακή άμυνα ενώ ο Μπάμπης Καλογιαννίδης ατύχησε να έχει σε κακή μέρα αρκετές από τις πρωτοκλασάτες του παίκτριες. Από το πρώτο σετ φάνηκε ότι κάτι δεν παει καλά, αν και ο Πανναξιακός το πήρε έστω και δύσκολα 25-17.
Απ' το δεύτερο σετ και μετά άρχισε το μπλακ-αουτ για τις γηπεδούχους με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο και την υποδοχή να είναι για κλάματα ... με αποτέλεσμα οι Σαμιώτισες να  παρουν το 2ο σετ 22-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Ίδια εικόνα για τον Πανναξιακό και στο 3ο σετ το οποίο επίσης κατέληξε στον Ιωνικό κάνοντας το 1-2 μέσα το ΔΑΚ, με τις παίκτριες του Μ. Μαθιού να στήνουν τρελό πανηγύρι και τις Πανναξιακές να κοιτούν σαστισμένες ! Στο 4ο σετ η ομάδα του Ιωνικού βρέθηκε προηγούμενη 17-21 ... και μια ανάσα απ' τη νίκη.
 Στο σημείο αυτό ξαναπέρασε στον αγωνιστικό χώρο η Α. Ξερικού η οποία ''μάζεψε'' το παιχνίδι του Πανναξιακού, εκμεταλλεύτηκε την Γκόρτσανιουκ και τελικά οι Ναξιώτησες κατάφεραν μετά από μεγάλη μάχη να γυρίσουν το σετ, να το κερδίσουν με 31-29 ! κάνοντας το 2-2 και στέλνοντας το  ματς στο ται-μπρεικ. Εκεί  πιο σοβαρός, ψύχραιμος αλλά και πιο έμπειρος ο Πανναξιακός κατάφερε να κερδίσει με 15-13 και να πάρει το ματς μέσα σε αποθέωση ! Πολλά τα χειροκροτήματα και για τις παίκτριες του Ιωνικού που έκαναν σπουδαίο παιχνίδι και έχασαν τις λεπτομέρειες. Σημαντικό ματς και αύριο για τις Ναξιώτησες, όπου αντιμετωπίζουν στις 19.00 την ομάδα του Τελχινί Ρόδου που βρίσκεται συγκάτοικος του Πανναξιακού στο ρετιρέ της βαθμολογίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: