Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πανναξιακός - Ιβίσκος Ρόδου 53-51

Αποστολή εξετελεσθει, κατά το ήμισυ βέβαια για τον Πανναξιακό, αφού πήρε το ματς-ντέρμπι που ήθελε κόντρα στον βασικό διεκδικητή της πρωτιάς Ιβίσκο και στο εξής κρατάει την τύχη στα χέρια του ! Για μια ακόμα φορά οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα εκτός του ότι κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάστηκαν διαβασμένοι, εξουδετερώνοντας τα βασικά ατού των αντιπάλων και αν ήταν πιο εύστοχοι σε βολές και σουτ η νίκη δεν θα ήταν αγχώδης.
Η άμυνα, ήταν για μια ακόμα φορά το κλειδί που έδωσε τη νίκη, καθώς το σχέδιο εξουδετέρωσης του ''μαέστρου'' του Ιβίσκου Λιβιεράτου (8π)  πέτυχε, οι Ροδίτες έμειναν στους 51  και ο Πανναξιακός πήρε τη σπουδαία νίκη.
 Κορυφαίος για άλλο ένα ματς ο Φαρμάκης (19), ενώ εξαιρετικοί στο χθεσινό ματς ήταν οι Ενεζλής (11) και Μάκαρης (10).
Το σημερινό ματς με τον Βούρειο Χίου (19.00 ΜΕΤΣ), αποτελεί την επόμενη πρόκληση για τους Πανναξιακούς αφού με νίκη ίσως στεφθούν από σήμερα πρωταθλητές. Οι Χιώτες δεν τρομάζουν, αρκεί ... ο Πανναξιακός να είναι για μια ακόμα φορά σοβαρός και να δείξει ότι και στα προηγούμενα ματς.
Σενάρια ...
Το άλλο ματς της ημέρας είναι το Ιβίσκος-Πολυκράτης (Σάμου). Υπό κανονικές συνθήκες ο Ιβίσκος καθαρίζει το παιχνίδι εύκολα, και με νίκη ο Πανναξιακός είναι κατά 99% πρώτος. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο που λέει ότι ο Ιβίσκος ''δίνει'' το ματς στον Πολυκράτη, ώστε να τον στείλει αήττητο και ισόβαθμο του Πανναξιακού στο τελευταίο ματς της Κυριακής (Πανναξιακός - Πολυκράτης) και να κριθεί εκεί η πρωτιά. Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση όμως, ο ΚΑΛΟΣ Πανναξιακός δεν φοβάται κανέναν ! Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα κερδίζουν σήμερα τον Βούρειο (που μάλλον έτσι θα γίνει). Σε περίπτωση ήττας ... τα πράγματα περιπλέκονται !  




Δεν υπάρχουν σχόλια: