Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Το τραγούδι της ημέρας ... (ίσως και της νύχτας)

Χθες βράδυ κατά τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου (μεγάλη χάρη του) σε γνωστό νυχτερινό κατάστημα της Χώρας, έπεσε η ιδέα της δημιουργίας ενός χιουμοριστικού life style ιστιότοπου, ο οποίος θα ασχολείται με τα ... ''κουλά'' της νύχτας του νησιού και θα ''φέρει'' το όνομα του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου καταστήματος ! Όταν μοιράστηκα την ιδέα με τον διαχειριστή έτερου γνωστού φιλικού ιστιότοπου (που επίσης εόρταzε τον Άγιο συνοδεία μου στο συγκεκριμένο κατάστημα), με παρότρυνε να κόψω τα γνωστά ηδύποτα προερχόμενα εκ Μεξικού ! και να αρκεστώ στα άλλα, τα προερχόμενα εκ της εξωτικής Κούβας !!!
Αντιλαμβανόμενος τη ματαιότητα συνέχισης της κουβέντας με τον κοντόφθαλμο διαχειριστή, αρκέστηκα στην κατανάλωση των εκ Κούβας  εξαιρετικών οινοπνευματωδών προϊόντων, απολαμβάνοντας τα τεκταινόμενα από τους μοναδικούς και αξεπέραστους ιθαγενείς της νήσου, με την ελπίδα πως μια μέρα το όνειρο μου θα γίνει πραγματικότητα. Που κολλάει ο ... ''άξεστος'' Βρετανός καλλιτέχνης ; Μα απ' αυτόν ξεκίνησε η κουβέντα ! (άσχετο).  Απολαύστε τον ''Θεό'' Robbie Williams και τα μηνύματα που περνάει (επίσης άσχετο) στην φανταστική συναυλία του Knebworth ...
  ΥΓ. Garfield ... για πάρτη σου !
 ΥΓ1 Όσοι μυημένοι καταλάβατε ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποκλινομαι στο μεγαλειο του Robbie Williams αλλά και στην οξυδερκεια του πληκτρολογιου σου μετα απο μια τετοια εντονη νυχτα.
Οσο για τις τεκιλες εγω σαν γατος τις σιχαινομαι και το ξερεις.
garfield

Unknown είπε...

Καταστροφή είσαι ...

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxa pali skata ginate ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ;