Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Mε το δεξί και στο μπάσκετ !

Το 2 στα 2 έκανε ο Πανναξιακός κόντρα στις ομάδες της Λέσβου, αφού μετά τη νίκη των γυναικών στο βόλεϋ, ήρθε και αυτή στα μπαράζ του μπάσκετ. Στο κλειστό του ΜΕΤΣ ο Πανναξιακός συνέτριψε την ομάδα του Παλλεσβιακού με 72-46 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης των play off, που οδηγεί στην Γ' κατηγορία. Οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα, άφησαν οριστικά πίσω τους την κακή εμφάνιση (και ήττα) με τον ΑΠΑΣ στην κανονική διάρκεια, ενώ όσοι είδαν το ματς κάνουν λόγο για ... άλλη ομάδα, με το πάθος να ξεχειλίζει, την καταπληκτική άμυνα, τις αλληλοκαλύψεις, τα ασταμάτητα τρεξίματα και το μάτι των παικτών ... να γυαλίζει.

18-12, 37-25, 51-34, 72-46 τα δεκάλεπτα για την
ομάδα του Τ. Βάβουλα που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, ενώ Φαρμάκης (19) και Ενεζλής (16) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας.
Σήμερα είναι το ματς της χρόνιας για τον Πανναξιακό, αφού θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι (που μάλλον θα κρίνει την 1η θέση) την ομάδα του Ιβίσκου από την Ρόδο και σε περίπτωση νίκης κατά μεγάλο ποσοστό θα αγκαλιάσει την άνοδο. Ο πονοκέφαλος για τον Τάσο Βάβουλα όσον αφορά το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι ακούει στο όνομα Καζακίδης, ο οποίος στο χθεσινό ματς υπέστη κάκωση στον δεξιό αντίχειρα και η συμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.  
Το αποψινό ντέρμπι ξεκινά στις 20.45 στο κλειστό του ΜΕΤΣ και καλό θα είναι οι Ναξιώτες της Αθήνας να βρεθούν εκεί και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: