Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η ληστεία μετά φόνου της Ελεύθερης Βούλησης

ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, που το κυβερνών κόμμα έχει πλέον 154 έδρες, έχει μαζί του το -περίπου- 42% (αναλογικά) των Ελλήνων ; Αν πιστέψουμε τις Δημοσκοπήσεις και μάλιστα του κυβερνητικού τύπου, ΟΧΙ ! Έχει περί το 20%. Μήπως, κάτι πρέπει να επανεξεταστεί στο εκλογικό μας σύστημα ; Γιατί ΑΝ έχει το 20%, σημαίνει ότι περί τα 2.000.000 κάνουν κουμάντο στα υπόλοιπα 8.000.000 Ελλήνων. Και αν σκεφτούμε ότι από αυτά τα 2.000.000 πολλοί είναι συνδικάλες των 77.000 ευρώ ετησίως, ονειρευόμενοι να γίνουν των 450.000 ευρώ (εδώ γελάμε), μαζί με τα αντρόγυνα τους, αλλά και τους ενοικιασμένους που εργάζονται σε συνθήκες σκλαβιάς και γλυψείματος (θέλουμε να πιστεύουμε λόγω φόβου), πλέον των κυριολεκτικά φοβισμένων (υπάρχουν και αυτοί), υποψιαζόμαστε ότι κάτι πάει στραβά. Ο καιρός του "θέλω ισχυρή πλειοψηφία" τελείωσε.

"ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (μας λένε) μη μιλάμε δυνατά, θα ταράξουμε τα ήρεμα νερά της ανθρωποφαγίας τους και θα ξυπνήσουμε συνειδήσεις.
Αλλά, ως εδώ και μη παρέκει. Ανεχθήκαμε τα χίλια μύρια μέχρι τώρα και όχι μόνο βγάζαμε το σκασμό, αλλά αυτοί και γιγαντώθηκαν και άπληστοι έγιναν και θεωρούν τους εαυτούς τους αυτοδίκαια κυβερνώντες και διοικούντες.
Και ποιός φταίει για όλα αυτά ; Εγώ ; Εσύ ; Ο καθημερινός Εργαζόμενος ; Όχι. Αυτοί φταίνε που με τις κάλπικες υποσχέσεις τους για καλύτερες ημέρες, με τις υποσχέσεις τους ότι αυτοί γνωρίζουν και το αποτέλεσμα θα είναι για το καλό μας, οι καλποθηρευτές, οι πολεμοκάπηλοι, οι χάροι με τα δρεπάνια και τα μαύρα ρούχα, που το μόνο που ήθελαν και θέλουν είναι να έχουν "φράγκα" να γεμίσουν τις πισίνες τους, να έχουν "φράγκα" για καύσιμα των πολυτελών οχημάτων τους, που στη συντριπτική πλειοψηφία είναι αποκτηθέντα με leasing της επιχείρησης που εργάζονται. Δώρα μίας καλοστημένης απάτης, όπου όσο κατάφερναν και καταφέρνουν να μας τιθασεύουν, τόσο και πιο πολύ γίνονται αποδέκτες δώρων (χρήματα) για την απόκτηση των παιχνιδιών τους. Διότι παιχνίδια είναι τα Ι.Χ. τους, οι βίλες τους, οι αιθέριες υπάρξεις που κυκλοφορούν τα βράδια.
Και κοντά, ασφυκτικά κοντά σε αυτούς ; Οι πολιτικάντηδες προστάτες τους που τους σβήνουν κλήσεις της τροχαίας, που τους δίνουν κάλυψη, που τους συνοδεύουν παραμονές εκλογών στα πρόβατα.
Εμάς.
Φταίμε εμείς ; Ούτε για αστείο ! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με το μισθό μας είναι να ζήσουμε τις φαμίλιες μας, τον εαυτό μας και ίσως σε βάθος χρόνου, αρκετού χρόνου, να επισκευάσουμε το πατρικό μας σπίτι, για τα γερατειά μας. Για την ακρίβεια να συμμαζέψουμε όσα βλέπει η πεθερά.
Καλό δρόμο σε όλους μας, αφού κοινός είναι και κοινός θα πρέπει να είναι, μιας και θέλουμε και μπορούμε να βάλουμε επιτέλους μια τάξη. Μάθαμε πλέον.
Ότι μας συμβαίνει, προήλθε από την εφαρμογή του «τα εν οίκω μη εν Δήμω». Μ΄ αυτό μας σφυρηλατούσαν το κεφάλι, για να μη φωνάξουμε τις πομπές τους και τα αποτρόπαια εγκλήματά τους. Εγκλήματα κατά της Χώρας μας, της Οικονομίας μας, του Εαυτού μας. ΩΣ ΕΔΩ!
Τα εν οίκω, εν δήμω. Με πρωταρχικό παράγοντα ουσίας τον Άνθρωπο. Τον άνθρωπο, λέξη και έννοια που μόλις τώρα ξέθαψαν κάποιοι από τα λεξικά τους, αφού μέχρι τώρα τα συνθήματά τους ξεκινούσαν με το «τεχνοκρατικά» και άλλες τέτοιες γαρνιτούρες που μας έκαναν ακόμη πιο οσφυοκάμπτες. Και ποιοι μας ζητούσαν να προσκυνήσουμε ; Οι τιμητές καταστάσεων, που με ευέλικτη μέση, μέσα σε μία μέρα, άλλαξαν πορεία και γραφή, αφού είδαν ότι πλέον δεν τους παίρνει. Ως εδώ !!!!!!!!!!
Έχουμε πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά δεν είμαστε οπαδοί και χειροκροτητές κομμάτων και ακολουθητές. Δε φοράμε κουκούλες, δεν κρυβόμαστε. Δεν τηρούμε κομματικές γραμμές και πειθαρχίες. Δεν κρατάμε, αυτό που αυτοί ονομάζουν, «ισορροπίες» και κατάφεραν να χάσει κάθε έννοια και σεβασμό ο Κόσμος στην Ισορροπία. Δεν τους φοβόμαστε. Αυτοί που έκαναν όσα έκαναν και θα κριθούν, να φοβούνται. Αυτοί που κάθονται με την ουρά στα σκέλια, μέχρι να καταλαγιάσει η κατακραυγή να φοβούνται. Έχουμε Ήθος, Γνώση και Στοιχεία. Και τα στοιχεία θα πάνε σε αυτούς που ορίζει ο Νόμος και η Πολιτεία. Και αν υπάρξουν στρεβλώσεις, δεν κουραζόμαστε και ξέρουμε πλέον σε ποιες πόρτες να παραδώσουμε τα στοιχεία του βίου και της πολιτείας τους. Με συμμάχους το Νόμο, την Αλήθεια και το Θάρρος. Ξέρουμε ότι αρχικά θα σιωπήσουν θεωρώντας ότι είμαστε στιγμή έξαρσης (την έχουν διδαχθεί αυτήν την τακτική στη Διοίκηση Επιχειρήσεων), αλλά κάνουν άλλο ένα λάθος. Αργήσαμε. Αλλά ήλθαμε για να μείνουμε.
Με απλά κατανοητά λόγια, χωρίς να χρειάζεται λεξικό για να γίνουν κατανοητά τα γραπτά μας, θα λέμε όσα δεν θέλουν. Και έκρυβαν απ’ όλους μας. Και μας φοβέριζαν και μας απειλούσαν αν διέβλεπαν ότι πάμε να σκεφτούμε, πόσο περισσότερο αν ξεκινούσαμε να τα λέμε.
Είμαστε Έλληνες που μας ανήκει αυτή η Χώρα και που πήραμε πλέον χαμπάρι με τι «προστάτες» των συμφερόντων ΤΟΥΣ και διεκδικητές μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης και εξουσίας, έχουμε να κάνουμε και τους βγάζουμε πλέον στη φόρα, με συνέπεια, συνέχεια, και στοιχεία. ΩΣ ΕΔΩ !
Τα λέμε σύντομα."
Υ.Γ. Άλλη μια φορά, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ και ο Θεός να αναπαύσει τον ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ που και οι 2 είπαν ΟΧΙ !
Υ.Γ. 2 Μετά την ανακούφιση της κας Μέρκελ, …. χαλαρώσαμε.
Έλληνας Εργαζόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια: