Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Άστεγος λαμπαδηδρόμος !

Καμπάνια με 4.500 υποστηρικτές έχει ξεκινήσει ώστε ένας άστεγος να τρέξει με τη δάδα των Ολυμπιακών αγώνων του 2012

Ένας από τους πιο διάσημους... υποψηφίους για να τρέξει με την Ολυμπιακή φλόγα στο Λονδίνο είναι ένας άστεγος!
Ο Γκόρντον Ρόμπερτς στα 82 του σήμερα, ζει εδώ και 20 χρόνια στους δρόμους του Μπορνμουθ στο Ντόρσετ και προς τιμήν του διοργανώνεται μια ιντερνετική καμπάνια με σκοπό να είναι ένας από αυτούς που θα τρέξουν κρατώντας τον πυρσό με την Ολυμπιακή φλόγα για τους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο.
Την καμπάνια ξεκίνησε η Τζέιντ Ρέινολντς και η ξαδερφή της μέσω του Facebook και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 4.500 άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Ρόμπερτς να κρατά τη δάδα. Η Ρέινολντς δηλώνει: «Ο Γκόρντον είναι ο καλύτερος και ο πιο ευγενικός άνθρωπος που ξέρω. Έτσι, όταν είδα μια διαφήμιση που ζητούσε τοπικές ήρωες να τρέξουν με τον Ολυμπιακό πυρσό, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που
μου ήρθε στο μυαλό».
Ο Γκόρντον φημίζεται για την ικανότητά του να ξέρει τι ώρα είναι ακριβώς ανά πάσα στιγμή χωρίς να έχει ρολόι. «Τουλάχιστον δε θα αργήσει», λέει ένας από τους υποστηρικτές του χαριτολογώντας. Ωστόσο, ο Γκόρντον αν και δηλώνει ότι του αρέσουν τα σπορ και θα ήταν ωραίο να τρέξει, ανησυχεί για τον καιρό σε περίπτωση που βρέξει!
Η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία θα γίνει από 19 Μαΐου ως τις 27 Ιουλίου και θα τρέξουν 8.000 άτομα κρατώντας την Ολυμπιακή δάδα.
 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: