Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Λέμε ΟΧΙ στη συγχώνευση του νοσοκομείου Νάξου

Αύριο (Δευτέρα) το περιφερειακό συμβούλιο που συνεδριάζει στη Σχολή Ουρσουλινών θα συζητήσει  για την τύχη του νοσοκομείου Νάξου.
Η επιτροπή αγώνα κατά της συγχώνευσης καλεί τον Ναξιακό λαό σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Πραντούνα.
 Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί και να στείλουμε το μήνυμα φωνάζοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στα σχέδια για συγχώνευση του νοσοκομείου της Νάξου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ "ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
Ο ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΠ.
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΦΤΑΙΜΕ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΒΟΥΜΕ..
ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΟΙΑΣΤΙΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΟΤΕΣ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΜΑΓΑΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..
Η ΨΗΦΟΘΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΙΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!"

Ανώνυμος είπε...

...χτυπας κοκκαλο φιλε με αυτα που εγραψες!!!
...εχεις 1 ψηφο απο εμενα!!!....

Ανώνυμος είπε...

δημοσιευμα των νεων

Νάξος κερνάει και... Νάξος πίνει!
Εργα και ημέρες της ΝΔ, παραδείγματα δυο, για να μην ξεχνιόμαστε – ούτε δυο χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που κυβερνούσαν τη χώρα, κι αν δεν έπεφταν το 2009, ακόμη κυβέρνηση Καραμανλή θα είχαμε!
Στην Αθήνα,στον Ιατρικό Σύλλογο πρόεδρος ορίζεται ο δήμαρχος του υπερχρεωμένου Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Το θεσμικό ατόπημα, δήμαρχος και πρόεδρος επιστημονικού συλλόγου, δεν το έχει σταματήσει κανείς. Ούτε η Συγγρού, που τόσο κόπτεται για την προστασία των θεσμών. Κανένας εισαγγελέας ίσως;
Στη Νάξο, εργολάβος του νησιού, ονόματι Ψαράς, παίρνει φυσικά και έργα του δήμου. Το 2009 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος και το 2010 ορίζεται αντιδήμαρχος, με αρμοδιότητες προσέξτε παρακαλώ: τεχνικές υπηρεσίες! Λίγο μετά, ορίζεται και πρόεδρος της Επιτροπής παραλαβής έργων! Πριν από μερικές ημέρες, εισέπραξε, για κάποιο έργο του Δήμου Νάξου (στη φωτογραφία, η Πορτάρα - σήμα κατατεθέν του νησιού) περί τα 50.000 ευρώ. Το οποίο ο ίδιος φυσικά είχε εγκρίνει ως “καλώς έχει”. Πώς λέμε «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»; Ε, έτσι ακριβώς! Ούτε εδώ εισαγγελέας, υπάρχει;
ΥΓ: Εχετε αμφιβολία; Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Δευ Αυγ 01, 01:46:00 πμ
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΟ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!