Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στην εντατική ο Χρήστος Κόντης

Σοκ στην Κύπρο με τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ Χρήστο Κόντη ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Χρήστου Κόντη πάνω στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αφού ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον έμπειρο αμυντικό να είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
Λίγες ημέρες αργότερα όμως η καρδιά του Χρήστου Κόντη τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να ...
 πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάθαμε από την Κύπρο ο Κόντης αισθανόταν ενοχλήσεις στο στήθος όλη την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί το χειρότερο σενάριο.

Μάλιστα ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας την Δευτέρα και ήταν από τους καλύτερους για τον "Θρύλο", αλλά λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης ο πόνος έγινε εντονότερος και πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και επέστρεψε στο σπίτι του λίγη ώρα αργότερα.

Το βράδυ ωστόσο οι ενοχλήσεις στο στήθος έγιναν αφόρητες και ο Χρήστος Κόντης πήγε ξανά στο νοσοκομείο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποβληθεί σε στεφανιογράφημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ εισήχθη στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης, μέχρι οι γιατροί να πάρουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα. Στο πλευρό του 36χρονου άσου είναι η οικογένεια του, φιλικά πρόσωπα,

Αργότερα θα βγει ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα βάλει πρόωρο τέλος στην σπουδαία του καριέρα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: