Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεφεύγει η κατάσταση ...

Πήγε κατηγορούμενος επειδή χτύπησε τον διαρήκτη !

Οι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα στη Γλυφάδα.

Οι δυο πιο πάνω περιπτώσεις ανήκουν στο 20-30% που ξέφυγαν απ' την πολιτική απόφαση του ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ τέτοια περιστατικά, ώστε να μην δημιουργηθεί τεράστια κοινωνική αναταραχή και να μην καταλάβει ο πολίτης ότι το 80% των αστυνομικών στην Αττική ασχολούνται μόνο με τη φύλαξη των χαραμοφάηδων πολιτικών και των πουλημένων δημοσιοκάφρων !
Με το ότι ο Έλληνας είναι αυτή τη στιγμή ...
 πιεσμένος μέχρι το ... αμήν, χωρίς μέλλον, χωρίς προοπτική, με τις πιθανότητες καθημερινά να χάσει τη δουλειά ή το σπίτι του να ξεπερνούν το 50% δεν ασχολείται και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί κανείς ! Έρχεται όμως να του προστεθεί και η βια. Με τις επιθέσεις σε ηλικιωμένους και τις μπούκες σε σπίτια (χώρια ολα τα υπόλοιπα) στα αστικά κέντρα να είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Είναι μάλλον η ποιότητα ζωής ! που έλεγε τις προάλλες ο Βενιζέλος.
Τη μέρα που ένας απλός πολίτης σαλταρισμένος απ' όλα αυτά, θα αρπάξει το Καλάσνικοφ και θα κατέβει στο Σύνταγμα μάλλον δεν την έχει σκεφτεί κανείς. Και θα οργιάζουν στα παράθυρα δημοσιοκάφροι και ψυχίατροι για να αναλύσουν την προσωπικότητα του σχιζοφρενή δολοφόνου (με το Καλάσνικοφ). Και να τον συγκρινουν με τον Νορβηγό ... που είχε όμως άλλα κίνητρα.
Ευτυχώς συμπολίτες μου ... καίγεται το σπίτι του δίπλα και όχι το δικό μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: