Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Στον τελικό του κυπέλλου ο Πανναξιακός !

Πέτυχε τελικά τον στόχο του ο Πανναξιακός κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου, που δεν ήταν άλλος από το να περάσει στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων. Έκανε όμως τα εύκολα - δύσκολα, προβληματίζοντας για μια ακόμη φορά με τις διακυμάνσεις στην απόδοση του.

Γκολ απ' τα αποδυτήρια
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα, με γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, όταν ο Στάμος έκανε την υπέροχη προσπάθεια και τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Σουσούνης με άψογο πλασέ νίκησε τον Μηνδρινό γράφοντας το 1-0.
Στη συνέχεια και για 15 λεπτά, ο Πανναξιακός έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο χάνοντας ευκαιρίες να τελειώσει το ματς (με ένα σκορ 3-0) απ' το πρώτο τέταρτο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις. Ήταν όμως μέχρι εκεί. Η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι, έριξαν και οι γηπεδούχοι στροφές, με αποτέλεσμα το 1ο ημίχρονο να μην προσφέρει άλλες συγκινήσεις.
2ο ημίχρονο
Ο Πανναξιακός προσπάθησε και πάλι να αιφνιδιάσει με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν από λάθος του πορτιέρο των φιλοξενούμενων (που 2 λεπτά πριν είχε νικήσει και πάλι τους επιθετικούς των γηπεδούχων σε τετ-α-τετ) , ο Σουσούνης ''τσίμπησε'' τη μπάλα, έκανε τη σέντρα και ο Στάμος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ... γκολ που όμως (κακώς) ακυρώθηκε απ' τον διαιτητή της αναμέτρησης, που χρέωσε με επιθετικό φάουλ τον Σουσούνη στο ξεκίνημα της φάσης.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Πανναξιακό να έχει τον έλεγχο, να μην απειλείται, αλλά και να μην μπορεί να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Πράγμα που δεν κατάφερε ούτε όταν η Θύελλα έμεινε με 10 παίχτες (από την αποβολή με 2η κίτρινη του Ξαγοράρη) στο 72'.
Η μπάλα τιμωρεί
Έτσι φτάσαμε στο 92', όταν στην 1η επίσκεψη της Θύελλας στα καρέ του Πανναξιακού και μετά από αμυντική ολιγωρία, ο Β. Λιγνός (που είχε περάσει στη θέση του Βλαβιανού λίγο νωρίτερα) με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Θέμελη κάνοντας το τελικό 1-1 ... παγώνοντας το γήπεδο !
Παράταση
Έπρεπε να παει το ματς στην παράταση για να σοβαρευτεί ο Πανναξιακός, να βάλει την μπάλα κάτω, να παίξει ποδόσφαιρο, να θυμίσει ότι οι 2 ομάδες έχουν μια κατηγορία διαφορά και ότι παίζει με παίχτη παραπάνω από το 72'. Έτσι 10 λεπτά καλού ποδοσφαίρου ήταν αρκετά για τους επιθετικούς των γηπεδούχων για να πετύχουν 2 γκολ με τον Σουσούνη και πάλι στο 101' και τον Στάμο στο 104' να κάνουν (επιτέλους) το 3-1 και να περάσουν στον τελικό.
Το 2ο ημίχρονο της παράτασής ήταν καθαρά διαδικαστικό, με τον Πανναξιακό όμως να  τελειώνει το ματς με 10 παίχτες, λόγω τραυματισμού του Σουσούνη που αποχώρησε με τράβηγμα στους προσαγωγούς και θα κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Αγιαξ.
Κορυφαίοι
Κατσάνης, Τόσκας, Κολιούσης, Στάμος, Σουσούνης οι καλύτεροι για τους γηπεδούχους.
Ο γκολκίπερ Μηνδρινός κορυφαίος των φιλοξενούμενων.
Συμπεράσματα
Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με 10 λεπτά καλό ποδόσφαιρο. Ο Πανναξιακός (που ξενέρωσε τους φίλους του) είχε σήμερα την ευκαιρία να τελειώσει (όπως όλα έδειχναν) το ματς νωρίς, αλλά ... με την απόδοση του έκανε μάγκες τους παίχτες της Θύελλας, οι οποίοι μάλλον ευχαριστημένοι θα ήταν και με την ήττα (μόνο) με 1-0.
Για να μην αδικήσουμε την ομάδα της Σαντορίνης, πρέπει να πούμε ότι στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στο γήπεδο της Νάξου, κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που την θέλουν ενισχυμένη και με υψηλούς στόχους. Αν δε, έχει μαζί της και την τύχη όπως σήμερα, που με μισή επίθεση έστειλε το ματς στην παράταση ... τότε μπορεί και να τα καταφέρει !
Προπονητές
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του δήλωσε ο προπονητής της Θύελλας κος Καντζέλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή πορεία στον Πανναξιακό στο πρωτάθλημα της Δ' κατηγορίας.
Ο Δημήτρης Σκούνας απ' τη μεριά του τόνισε : ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ακολουθήσαμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Όταν δεν είσαι σοβαρός η μπάλα τιμωρεί ! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι ότι την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και πλέον κοιτάμε αυτό. Το κύπελλο τέλειωσε προς το παρόν.
Έδειξε 11αδα
Αν και ο Δ. Σκούνας δήλωσε πως η 11αδα και τα συστήματα βγαίνουν ανάλογα με το πως παίζει ο αντίπαλος, οι 11 που ξεκίνησαν σήμερα θα είναι πάνω κάτω (με 1-2 ίσως αλλαγές) η ομάδα που θα βλέπουμε φέτος. Το νέο στοιχείο είναι η μετατόπιση του Κατσάνη σε θέση αριστερού μπακ, με τον Καζανά να παίζει δεξιά.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας) - Θέμελης, Καζανάς (Χαμηλοθώρης), Κατσάνης, Παπαδόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης (Αγγελής), Καρούσης (Κοττάκης), Πολυκρέτης, Σουσούνης, Στάμος, Κουτελιέρης.
ΘΥΕΛΛΑ (Καντζέλης) - Μηνδρινός, Αργυρός Η, Λυγνός, Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέος, Ξαγοράρης, Βλαβιανός (Λυγνός), Αρβανίτης (Δεναξάς), Δαμίγος (Γιουρέλης), Αργυρός Γ.




Το 2ο ακυρωθέν γκολ του Πανναξιακού, με τον Σουσούνη να βρίσκεται εκατοστά μπροστά απο τον τελευταίο αμυντικό






23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελετε και 80 ευρω διαρκειας κοτσαμπασηδες!!!
δεν μπορειτε να κερδισετε ανετα το καμαρι και πηρατε ενα σωρο μισθοφορους να κανουν τι??
βρε ουστ καραγκιοζηδες προεδροι και συμβουλοι της πλακας

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΑΝΝΑΞΙΑΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΥΤΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

synel8ete oso einai nwris. me tetoies emfaniseis stin d 8a mazevoume dortia se ka8e mats.

Ανώνυμος είπε...

me thn omada pou eida sto kypello..o pannaxiakos sto monadiko paixnidi pou den tha faei taliro einai sto repo....

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑ ξυπνααααααααα!!!!!
η περσινη ομαδα του εριχνε 5 γκολ του Καμαριου για πλακα!!!
η φετινη η δικη σου??
μηπως δεν εχει τελειωσει ακομα η προετοιμασια και ειναι πιασμενα τα παλικαρια??
ηθελα να ξερα που τους βρηκατε αυτους τους μπαγλαμαδες και τους φερατε στην ΝΑΞΟ.......
μαλλον θα πηρες το μερτικο σου και συ ΣΚΟΥΝΑ...εσυ ξερεις απο αυτα!!!
ή μηπως δεν ξερεις??

##spiderman##

Ανώνυμος είπε...

εστω και οτι η ομαδα δεν επαιξε καλα το σκορ επρεπε να ειναι 10-1...οποιος ηταν στο γηπεδο το καταλαβε,απλα η μπαλα δεν εμπαινε...!αμα ομως η ομαδα παει καλα στο πρωταθλημα να βρειτε τα αρχιδια εσεις ολοι.. να την αποθεωστε..αλλιως ειστε τσαμπα μαγκες!

Ανώνυμος είπε...

na dw pote tha ksypnisete oloi eseis!!!!apo twra ksekinise o kyrios skounas ta peri xamhlou baget kai thn anagaiotita 2-3 paixtwn akoma.....me baget 300.000 evrw mono gia paixtes ginomai kai egw proponhths!!!!!panaxiakares eimaste oloi alla ta lamogia ta gnwrizoume!!!ante ksypniste!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

diavasa sthn kykladikh pws o skounas thelei akoma 2-3 paixtes....kai meta apo poly psaksimo ematha pws einai eleytheroi o skilasi apo thn sevilh,o bondmer apo thn pari o sylvestr apo thn arsenal kai o akouilani apo liverpool!!!!lete na doume kanenan apo aytous sto anakainismeno ΔΑΚ??ante skouna dwstou!!!

Ανώνυμος είπε...

με προεδρο τσιλη γενικο αρχηγο τον κολητο του σκουνα κυριο νικολη και αρχηγο το γιωργη κατσανη μακαρι να βγω ψευτης αλλα κλαιει η μανα της ρεαλ μαδριτης...αχαχαχα...ωχωχωχω

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΝΗΔΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΤΟ

Ανώνυμος είπε...

xase kanena kilo re noumero kai meta mila gia tous katsanides!!!!

Bruno είπε...

Sugxaritiria ston Tsili gia tis metagrafares tou,tin proponitara tou kai tous ANUPARKTOUS pou evale sto sumvoulio!!!!Kalws ta paidia,kalws ta 5-0!!!!!!!

Bruno είπε...

kai sugxaritiria kai sto KArathanasi pou einai to papagalaki tou Tsili!!!

Ανώνυμος είπε...

Bruno βρες γκομενα. Το χεις κανει λαστιχο.

Bruno είπε...

karathanasi thixtikes pou se eipa papagalo tou Tsili kai les oti to exw kanei lastixo e???grapse tpt swsto tote kai stamata na gleifeis ton Tsili kai olous ekei mesa..

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που κράζετε παράγοντες,παίκτες και προπονητή είστε το λιγότερο άσχετοι!Αντί να στηρίξετε την ομάδα του νησιού μας κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς.Οι παράγοντες αυτή την εποχή που βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο,όσα κι αν βάζουν,είναι ελάχιστοι!Όσον αφορά τον κ.Σκούνα είναι πολυτέλεια για την ομάδα!Εσείς που μιλάτε για μίζες δώστε στοιχεία επωνύμως ειδάλλως βουλώστε το!!!

Ανώνυμος είπε...

filarako aman einai polyteleia o skounas na ton valete se giala na mhn sas xalasei!!!!exei kai ygrasia ayton ton kairo!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΑ

Bruno είπε...

gelaei o kosmos mazi sas kai tha gelasei akoma perissotero ta Xristougenna.