Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Πρόβα τζενεράλε για Πανναξιακό

Τελευταίο τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα, μια εβδομάδα πριν τη σέντρα για το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής κατηγορίας. Ο Πανναξιακός υποδέχεται αύριο (Κυριακή) στις 10.00 το πρωί την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου στο γήπεδο του Αγερσανίου. Μπορεί το μυαλό όλων να βρίσκεται ήδη στην πρεμιέρα και στο γήπεδο του Ταύρου, όπου οι Ναξιώτες θα επισκεφθούν την έδρα του Αγιαξ, όμως το αυριανό παιχνίδι μόνο αδιάφορο δεν είναι, καθώς αποτελεί ημιτελικό κυπέλλου και η νίκη δίνει την ευκαιρία στον Πανναξιακό να ...
 βρεθεί πολύ κοντά στην επίτευξη του πρώτου για φέτος στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Το ματς είναι νοκ άουτ και ο νικητής πάει τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτρου ημιτελικού Άνω Σύρος - ΑΟ Τήνου. Μένει να δούμε αν η ομάδα της Σαντορίνης θα καταφέρει να κοντράρει τον Πανναξιακό, καθώς φέτος παρουσιάζεται ενισχυμένη, πράγμα που εξηγεί το σκορ του προημιτελικού όπου στο τοπικό ντέρμπι συνέτριψε τον Πανθηραϊκό με σκορ 4-0 ! (με τον Πανθηραϊκό πάντως να ''φωνάζει'' για την διαιτησία).
Ακατάλληλη σίγουρα η ώρα διεξαγωγής του ματς, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις καθορίζεται με γνώμονα το να εξυπηρετηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα στην επιστροφή της. Τέλος πάντων, αναμένεται όμορφο παιχνίδι, το οποίο αξίζει τον κόπο ... μετά την εκκλησία να παρακολουθήσετε. Προσοχή μόνο στην ώρα, η οποία αλλάζει απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: